Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Én meg azt mondom, ha ez a gyerek össze akart jönni ebbe a hónapba akkor össze is jött, ha meg nem, akkor meg nem ezen a napon múlott. A múlt hónapba pont akkor voltunk együtt mikor leesett a hőm, és mégse lett belőle semmi, úgyhogy nem adom fel :) A lényeg hogy a férjem szeressen és én is nagyon szeretem őt, majd megbeszéljük mi baja, mert tuti munkahelyi problémák :)
Vica
Vica sajnálom, el tudom képzelni milyen idegesítő ez(főleg, hogy Clostyt szedtél), hogy pont akkor nem,azt néztem, hogy előtte való nap sem voltatok együtt, lehet h akkor kellett volna inkább nem?
Áhh nem tudom,ki tudja mi zajlik ott bent, és melyik a legjobb időpont. Nézd Évit nekik összejött pár alkalomtól, nem időzítve :-)))
De ne mondj ilyet, még bármi lehet, és beszélj a férjeddel, szegény azért nekik is milyen nehéz a "kényszer" szer, hogy tutira teljesíteni kell. Szerintem nekünk lányoknak is nyűg néha. Inszemre nem gondoltatok? Nektek biztosan elsőre összejönne.
Én ma a 18.cn-on vagyok, és 5.dpo:)
Alig várom, hogy a tüszőrepesztő kiürüljön, azt hiszem két hét, és teszteljek majd, nagyon kíváncsi vagyok, hogy összejött-e.
Puszi Mindenkinek! Szép napot nektek!
Lilla nagyon szurkolok :) te tettel mar fel kepet magyarokról???Olyan jó lenne látni hogy tudjalak kihez kötni :))
Évi
Köszi Évikém a drukkot. :-) <3 Én nem raktam fel magamról, mert olyan kicsi a világ....:)
Szőke vagyok, barna hajú, és közepes testalkatú, tök átlagos:)
De egyet levágtam és egy félig meddig fotóról még nem ismernek fel:)
Baj lenne, ha a munkahelyemen kiderülne, hogy gyereket akarok:( Sajnos ilyen szomorú világot élünk.
Irszikém szomorúan olvastam a blogodat, hogy még mindig nincs időpont.
A Gynevac-ról nagyon sok jót hallottam, és Gyuri bácsi teáit is iszom rendszeresen, de ezt a babavárót még nem próbáltuk, nekem is szimpi:)
Próbáljátok ki mindenképp :-)
Lilla gyönyörű szemed van :) biztos egészbe is szep vagy es megertelek
Sajnos ilyen a világ de az biztos gyönyörű babátok lesz :)))
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!