Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Leiden heterozigóta vok és a baba megvédése miatt is kell a vérhígító,ma felhívtam a nógyógydokit és mondta kell azonnal csak elfelejtette mert az utolsó uhát nem ő csinálta...Szóval tesómnak még volt és elkezdtük ma a clexant ráadásul a nőgyógydoki is azt javasolta,gr...de kibírom a cél érdekében.Holnap meg mondanak vmit a szakrendelésen vagy sem...ez van
Évi
Irszi hátha segít az a bogyócska :) nekem a dokim azt mondta amiben hiszek az biztos segít :())))
Most hívott a főnök asszony hogy mi a helyzet mikor megyek legközelebb??Mert kihúz novemberrol...gondoltam magba csak pozitívan es úgyis ki kell húzzon :)) de maradtunk a péntekbe..
Amióta megkaptam a clexant nem faj ugy a fejem :))
Szep napot mindenkinek de ne esőset :((
Évi
Jó reggelt lányok Vica vagyok! Úgy néz ki elérkezett az ovum, hajrá hajrá nekem :)))
HAjrá vica! SZerintem én is tegnap éjjel ovuláltam! Fáj a cicim! :-)
Évi, akkor remélem megnyugodtál! Én is ezt a szurit olvastam lombikos fórumokon! Jó drága....
Meddig kell szúrnod, nem tudod? Pociba adtad? Ügye ez szuri egyébként:-) Még nincs időpont.:-(((( Irszi
Igen szuri :((( ma megkaptam a javaslatot végre es nagyon rendes volt a doki, eddig testvérem adta karba de lassan nekem kell es pociba :(( valami támogatás van ra de nem tudom mennyi meg most váltjuk ki.A hasam élesen nyilallik nem tudom nem e a derekam miatt de remelem nem a verhigito miatt ....
Huu na mennem kell mert a kersztfiamnak megy a hasa es hány :(( mindig van vmi
Évi
Vica! nagyon is úgy néz ki!
Tessék ma feltétlenül együtt lenni, jaj de nagyon izgalmas :)
Imádkozom érted :)
M.
Sziasztok!
Vica, úgy néz ki és mindent bele! !!
Évi , fuuu biztos fáj, de édes kín kell, h legyen :-/ Veled vagyunk! !!!
Lányok hogy vagytok? ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!