Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Fú Livi, ez szuper, hogy ekkkorát ugrott a hőd! Figyu, ha megjönne, nem ugrana ilyen nagyot!
És IGEN IS, MEGÉRDEMLED A BABÁT, AHOGY ITT MINDENKI MEGÉRDEMLI!!!!!
Bízzál benne, ott van :)
Irszi, drága kicsi Irszi, hálásan köszönöm a szavaidat, úgy lesz, ahogy leírtad :) Kíváncsi vagyok a hatásra. Ma kicsit beszélgetek vele.
Egyedül fürdés közben szeret beszélgetni, olyankor igényli, hogy maradjak bent és dumcsizzunk olyan csajosan. Nyakig merül a hatalmas habokban és meséli a kis dolgait. Na, akkor én fogok ma este mesélni neki :)
Úgy, ahogy leírtad :)
Irszike, tényleg lombik jön, ha nem sikerül?????? De még ne add fel addig a reményt, míg meg nem jön.
Lányok, amúgy most is belegondoltam, hogy iszonyat lutri ez az egész.
Nézzétek meg! Én az első lombiknál két szuper 5 napos babát kaptam vissza. Szinte garantálták a sikert, és döbbenet volt, hogy nem maradtak velem.
Most is 3 babát kaptam vissza. Mai napig nem tudom, mi lehetett a másik kettővel, hiszen egyformán makk egészségesnek néztek ki.
Miért nem sikerült a másik kettő? Hol és mikor adhatták fel a harcot?????
Hála Istenkének, egy babát erőben meghagyott nekem :)
Tehát úgy gondolom, hogy nem magunkban kell keresni a hibát, még véletlenül sem szabad olyannak eszünkbe jutni, hogy netán nem érdemeljük meg! Ilyen nincs!
Azt hiszem, csak az a baba marad velünk, aki tényleg élni akar és elég erős hozzá. Inkább később jöjjön a kicsikénk, mithogy eljön hozzánk és félúton hagy itt minket. Azt hiszem, abba tényleg beleroppannánk.....
Babás lesz itt mindenki!!! Csak tovább kell hinni, bízni, és küzdeni!
M.
Livi igaza van Melinek :)) nagyon szep :))))) jaj ugy izgulok :))
Meli majd írd meg hogy sikerült a beszélgetés.
En most kicsit ideges vok mert beszéljük a táppénzt es nagyon kevés ha csak ennyi :((( nem tudom mit csináljak
Évi
Elkezdtem pecsetelni :(( gyorsan elmentünk a sürgősségire mert a dokimat nem értem el
Mire odaértem a doki nem látott semmi vérzést és Uh-on petezsakot látott ,régi gép így azt mondta lehet elő magzat is benne de ez ősrégi
Irt ki utrogestant szájon be is vettem kétszer kettőt kell szedni
Holnap reggel megyek a dokimhoz es meglátjuk
Ez a doki béta hcgt javasolt
Mi az????
Évi
Sziasztok!
Irszikém sajnálom,hogy nega a teszt,de jön az a baba és meglátod,lesz pozitiv is:)
Elkezdödött a babásodás és meg lesz az a pici,drukkolok nagyon:)
Krisztim!Irány a doki és ne huzd az időt a laparral:)
Malikém!!!Csodaszép a kis babszem:)
Livi!!!!Tesztelj már:)
Évi!
Nem lesz semmi gond,nekem a fiamnál volt pecsételés és most már 190 magas 15 éves nagyfiú:)
Jaaaa és 3900 gr-mal született,szóval nyugi,mindne okés lesz:)
Ha kihagytam valakit akkor bocsi,de olyan sokan vagytok,hogy gyorsan kell irnom,mert Lili nem igen díjjazza az ötletet hogy ide ültem:D
De!
Mindennap olvaslak benneteket és ha nem irok is,de mindig veletek együtt drukkolok:)
Velünk semmi érdekes,kijött Lillus alsó két foga.
Egy igazi harc volt sajnos,láz,orrfolyás,éjjeli nem alvás stb...fosás....meg ilyenek:)
Az éjjeli nem alvás konkrétan ugy zajlott hogy felriadt,anya megy,cumi bead,kijön...ágyra leül és ujra megy:D
Volt mikor megengedte hogy elfeküdjek és betakarozzak és csak azután kelhettem ujra:D
És ez igy ment egész éjjel....
Most kibujt a fogacska,2 napja ugy nézem a régi nyugis Lili is visszatért:)
Az étvágya viszont nem sajnos:S
Megeszik mindent a leg lehetetlenebb dolgokat is:D
Mármint most nem kajára gondolok:)
Mászni még nem mászik,ugy döntött hogy ahova el akar jutni,oda pörög,mert az ugy jobb:)
Általában apához pörög,de van mikor a kutyához is és jol megtépi:D
A kis kutyánk ezt nagyon jol tűri eddig még...
Szóval nagyjából ez van,beszélgetünk,nevetgélünk és van hogy torkunk szakadtából orditunk,de mint a régiek mondták,hadd üvöltsön erősödik a tüdeje alapon,mikor már semmi nem jó neki,hagyom kicist tombolni,mert sajnos a dolgomat senki nem csinálja meg helyettem:D
Ez van velem lányok....Hulla vagyok amugy,néha depis és elkeseredett a fáradtságtól,mert sajnos nem érem magam utol alvásban,de ahogy a nagyim mondja,egyszer felnő kislányom:D
Pénteken azért 2 órára elszöktem és a Csernus doki előadására elfutottam,ami tökéletesre sikeredett ismét:)))
Szilvi
Livi, tesztelj reggel! Holnap első pisiből!
Évi, ha ma mész dokihoz, akkor utrogestan hüvelygolyót kérj, nálunk a lombikosok azt kapnak, mert sokkal hatékonyabb, mint a szájon át szedhető utrogestan!!!!
Amúgy én a fiammal és lányommal is barnáztam, de látod, itt vannak mind a ketten :)
Nyugi, nem lesz baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!