Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
vica, kérjük a görbédet, remélem szépen fent van!
Krisztike, nagyon szivat a telcsid :(
Irszike, imádom, hogy pozitív vagy, igen, kismama vagy, tessék ezt gondolni :)
Ott van már a megtermékenyült sejtecskéd és jön lefelé :)
5-7 nap múlva beágyazódás kezdődik :)
Nagyon izgi :)
Én ezer %-osan éreztem, hogy csütörtök este ágyazódott be a babám. Iszonyat késszúrás volt, de csak 2 mp-ig tartott, akkor tapadt oda, tuti!!!!!
Ekkor a 7.dpom kezdődött el ezen a napon.
Most őrülten fájnak a cickóim, és éjjelente érzem a petefészkeimet. Szép nagy sárgatestek nőnek benne hatalmasra még a 12.hétig, addig fog ennyire feszíteni.
Hála még nincs hányingerem :) Hurrá, ez jóóóóóóóóó :)
Még megy a 3 in 1 kávécska napi kétszer :)
Nem kívánom az édességet, pedig eddig meghaltam érte :)
A méhemben érzem azt a kellemes kis feszítő érzést, ebből tudom, hogy ott a baba.
Holnap tesztelek digitálissal.
Hétfőn meg délután 3-kor kiderül a rejtély, hogy hány baba van :)
Drukkoljatok nagyon :)
lehet, hogy 1 babám van, aki olyan nagyon kis erős és ezerrel termeli a hcg-t :)
Vagy két babám van :)
M.
Lilla, grtaula az évfordulóhoz, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK ÉLETETEK VÉGÉIG :)
Livike, szex, szex, szex!!!!!! tessék gyártani a babát :)
M.
Vicaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ez nagyon jóóóóóóóóó görbe :)
M.
Sziasztok!
Lilla Boldog Hazassagi évfordulót ♡ legyetek boldogok!
Hatalmas hátast dobnek, most esnenk mindnyájan teherbe :
Lányok, kitartóan drukkolok mindenkinek!
Viccesen megjegyzem:mensis hasfajasom van a 12.cn-on nahát. ....
Millió puszika!
Lilla boldog házassági évfordulót:))Nekünk még csak az első volt augusztusba :)))))
Meli szerintem 3 lesz :)) huuuu nem lesz könnyű de tudom sikerül :))
Vica nagyon szép a görbéd:)))
Irszi olvastam a blogodat és nagyon tetszik ahogy elképzeled:)))) lehet pont ez kell ami nekem eddig nem ment...
Velem semmi különös,kenem szépen a ezt a híg krémet ami össze vissza folyik grr:((ma rendbe rakom a papirjaimat és hétfőn megkeresem a dokimat vagy ha nem akkor valamelyik nap amikor nappalos leszek...és izgulok hogy mit mondd:(((
Facebookon a PCOS oldalon volt szó a psziho cáféról,azon gondolkoztam,hogy lehet nekem az előző kapcsolatból maradtak lelkileg mélyen dolgok,ami miatt nem jön a kis angyalkánk!!!???Nem tudom de gondolkozok pszichológuson vagy kineziológuson...
Évi
Évi, szerintem tényleg van abban valami, hogy akkor jön a baba, amikor minden lelki terhet le tudunk dobni magunkról és összes kis zsigerünkkel a babára tudunk koncentrálni, elhisszük hogy most bizony sikerül.
Én most jutottam el arra a pontra, amikor úgy tudtam nekivágni a babának, hogy 1000%-osan biztos voltam benne, hogy igen, sikerülni fog!!!!!!!!
M.
Köszönöm Meli,hogy ezt megírtad.Megpróbálom helyre rakni magamat és újult erővel előre haladni :)
4szeres Puszi
(1neked 3 a babáknak) :) :D
Évi, hinned kell magadban, mert anélkül nem megy!
Tudom, hogy szépen fel tudsz készülni a babára és sikerülni is fog!!!!
Nagyon drukkolok!
M.
Lilla, boldog házassági évfordulót!
Vica, bocsi, kicsit össze vagyok zavarodva! :-)))))))))))))) <3 Akkor izgulok lassan, hogy pozitív legyen a teszted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Évi, én elképzeltem azt is hogy egy helyes kis seprűvel kitakarítom a fejem, mielőtt elkezdek a babánkra koncentrálni, és álmodozni róla. Sokszor nehéz, de csinálom! Próbáld ki! Minden gondolatot kisöprök, csak az lehet benne, amit én akkor akarok! :-)
Meli, háát.. én két babára tippelek, csak eddig nem akartam mondani! :-) Remélem látszani fog(nak), bár hallottam olyat hogy az eső uh-n még kitakarta az egyik a másikat!
Eddig szunyókáltam :-) A férjemmel megyünk egy kicsit pecázni. Nekem hozza a napozóágyat a párnával, én csak kint leszek a jó levegőn, aztán hazahoz egy -két óra múlva! :-)
Izgi!!!!!!!!!!!!! Olyan jó semmit sem csinálni!!!!!!!!!! Ma is még csak neteztem, és az ebédemet melegítettem meg :-) Jó kis királylány lennék........ :-) Imádlak titeket lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sokat segítetek nagyon!!!!!!!!!
Melike, rátok pedig nagyon büszke vagyok!!!!!!!!!
Szerintetek ha emelném a napi 2 *2 Utrogestan úgy hogy délben is használnék egyet, az nem ártana?
Illetve mit szedjek méhlazításra? MAgnézium? VAn Schüssler sóm, is, vagy inkább Magne B6? De háby mg-mosat, és mennyit naponta? Köszi!!!!!!!!!!!!!!! Irszi
Meliiii, a 7. dpon, azaz tegnap meg tegnapelőtt én is éles késszurka szerűt éreztem, mindhárom terhességemnél, úgyhogy nagyon remélem hogy az enyém is úgy betapadt, hogy ki se tapad onnan 9 hónapig :D
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!