Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jó ötlet Lívi, mielőbb orvos!
De csak akkor "borulj ki", ha 1-2 nap múlva sem emelkedik.
Ne ess kétségbe az orvos majd segít.
Hormon vizsgálataid voltak ugye?
Melyik nem volt jó?
Livi, lehet hogy egyszerűen az a baj nálad, hogy nem tud repedni a tüsződ. És ehhez kell tüszőrepesztő és ultrahangos peteérés követés.
Sokaknak összejött már így elősre a baba.
Figyelik a 10.naptól a peteérésedet és kapod a repesztőt és megmondják melyik este kell szexelni.
Óriási az esély így!
Ott a meddőségiben nálunk nagyon sok pár megy kimondottan beállításra. Így hívják.
Beállítják fix időpontra a tüszőrepedést. Nem kell hormonozás, csak ultrahangos figyelés!
M.
Sziasztok!
Livi ne add fel! !!! 4 év rengeteg :'( menj orvoshoz és lépj a nyakára :-)
Veled vagyunk és drukkolunk! !!!
Nálam semmi extra. ...dolgozok és készülünk nyaralni. Szerdán megyek dokihoz. Irszi nem tudok mit irni arra amit kerdeztel sajnos.
Meli várjuk a híreket nagyon!
Pusszancs mindenkinek!
Lívi ez jó ötlet! Próbáljátok meg , amit Meli mond!
Így biztosra lehet menni.
AZ egy - két napot úgy értettem, hogy megvolt az ovud, csak esetleg 1-2 nap míg elkezd progeszteront nyomatni a sárgatest, ami emeli a hőt. Ez teljesen normális, a próbagörbéknél olvastam, azt hiszem a babatervezők.hu-n
és magam is tapasztaltam.
Kicciri jó nyaralást nektek!
Sziasztok Vica vagyok! Nekem se lesz baba egyenlőre, esett a hőm, úgyhogy 1-2 nap múlva meg fog jönni! 5 éve szenvedek már elegem kezd lenni az egészből :(((((
Vicám,már én is arra gondoltam hogy legalább egy hónapra el kellene engedni ezt a babakérdést.Talán akkor újúlt erővel folytathatjuk tovább.Mindenesetre én most ebben a hónapban elengedem...
Melikém,várom hogy írj,lassan végzel! Izgulok ám nagyon!Livi
Livi es Vica ne adjatok fel..nagyon szurkolok nektek
Meli mondd mar mi van ideges vok.....
Nálam a cicifajas van eddig.27.-en tesztelek ha nem jon meg.
Puszi mindenkinek m
Kicciri jó nyaralást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!