Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Livi, nagyon cuki vagy!
Lányok, a melleim nekem is iszonyúan szoktak fájni; máskor meg nem is érzem őket. Érdekes. Most épp fájnak.
Vica, mi a harci helyzet? Melegedtél??????? :-)
Csajok, a repesztő buli nálunk is hozott már sikert, úgyhogy szerintem megrepedt az a tüsző!
Krisztikém, kezd el járni netcafeba, vagy köttessétek be a netet; hiányzol!!!!!!!!!
Kezdem nehezen bírni....... Most kimegyek napozni egy picit! Már számolok vissza, hogy mikor legyen az akkor.... Az inszem utáni 17. napon már látni kell; igaz? Akkor is ha az csak a 16. dpo. Azt hiszem, előre hozom a dolgokat a jövő hétvégére...
A lufin fura, egyszer érzem, aztán órákig alig. Tegnap nem tudtam este hasra fordulni tőle, ma délelőtt meg mintha nem is lenne (csak beleszúrt párszor a hasamba; olyan fincsi volt!!!!!). Amióta hazajöttem, megint érzem. Azon röhögtem itt egyedül, hogy ez csak itthoni tünet biztos... Irszi
Sziasztok, itt Vica! Bocsi hogy csak most jöttem, de ezer a dolgom, gyorsan fellógtam szóval maradt 37 :DDD
Annyira izgulok lányok!!! De nem akarom semmibe se beleélni magam, mert akkor abból nagy lelki zuhanás lesz...
Sziasztok Évi vok,nekem is faj a cicim legalább 4napja nagyon de nagyon..múlt hónapban 27.-en jött meg ma reggel teszteltem de persze megint csak egy csík :((
Közben egy kolleganom aki hét evet várt a pocijere februárba szült most pedig megint 4hobapos terhes,nem akartak :( azt mondja védekeztek..de azt mondta ha mar jon Bem vezeto el:(( szomorú lettem hogy ilyet mondd
Faj a hasam es a ciciiiim:( alig tudok hason aludni :((
Évi ne szomorkodj, egyszer nekünk is lesz babánk:-))
Én nem csináltam tesztet, de tuti egy csíkos lenne nekem is.
Látod Lívi csak elindult az a hő :-)))
Vica várom a jó híreket, ugye ma tesztelsz?
Vigyázzatok magatokra, puszi
Sziasztok Vica vagyok! Sajnos nincsenek jó híreim, esett a hőm megint, így nem is teszteltem. De nem vagyok elkenődve, valahogy most semmi dühöt nem érzek. Nem vagyok magam alatt se, bár még nem jött meg, azt se érzem hogy ma megjön, de lehet hogy holnap már igen, majd kiderül :)
Sziasztok lányok!Vica sajnálom..de örülök hogy így állsz hozzá.Nekem semmi különös,maradt fenn a hő,de elég fura,mert amikor éreztem az ovut azután nap megint lement amikor meg nem éreztem már akkor maradt fenn.És nem is biztos hogy jókor voltunk együtt.Hogy vagytok lányok?Irjatok!Livi
Vica hátha megis két csík lesz,sose lehet tudni.
Nekem a cicifajas meg mindig rossz,ma gorcsoltem mintha meg akarna jönni de eddig semmi.Jolnap lesz hogy 1honapja volt meg,reménykedem csak korai volt a tesztelés de :((( ilyenkor mondom álmodik az Éci :))) keresztfiam így hiv:)
Livi nagyon szep az a vers remelem minél hamarabb kap mindenki:)))
Puszi lányok
Évi
Lányok, amíg nem jön meg......... tudom hogy ezt ilyenkor már egy nő megérzi, de akkor is addig él a remény!
A negatív teszteket sajnálom! :-(
Nekem múlik a mellbimbó dolog szinte teljesen elmúlt; de ez ekkorra elmúlt a múltkor is; ez még táplálja bennem a reményt. A többi dolog a szokásos. Puszi! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!