Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Őszinte részvétem Évi! Tudod, nálunk eddig mindig úgy volt, hogy ha elveszítettünk valakit a családból, mindig új emberke született :) Fel a fejjel :)
Irszike, nekem abszolút nem fájt a cicim még akkor sem, mikor kimaradt a mensim. És már rég pozi volt a tesztem. Kb. mensi kimaradása után 4-5 nappal kezdett fájni a cicim, de mára már annyira fáj, hogy kiabálni tudnék. Nagyon be van dagadva :) Nagy cicim lesz :) de nem kellemes, hozzá sem bírok érni.
És a hasam... hát mostanra elmúlt kb. 4 napja a kislufi érzés onnan középről. Talán már teljesen bent van a nyálkahártyámban és nem kell tovább dolgoznia magát.
Nagyon szeretem a kicsikét :) Viszont ez az örökös pisilés, hát én feldobom a cipőmet hamarosan, ha ez így marad.
Képzeljétek el, óramű pontossággal éjfél, kettő, négy, hat órakor futás pisilni. De honnan az a sok víz?
Szerencsére még nem kínoz a hányinger, bár esténként nagyon ég a gyomrom. Ha utolér a rókázás, nekem annyi :(
M.
Livi, nagyon szépen alakul a görbéd :)
M.
Évi, fogad őszinte részvétem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívemből szorítok neked a teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Livi, nem baj a progi pótlás, az csak jó! Nekem is nagyon lent fáj; feszítő érzés, de nem középen, hanem bal oldalon inkább. De ma is éreztem a jobb oldalon is. Nem a petefészkeimnél, ahol szokott, hanem sokkal lentebb.
Lilla, hajrá, az inszemtől biztosan terhes maradsz! Szorítok nagyon neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre elkezdődött lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krisztike, várom hogy mikor mész a műtétre, aztán nyomathatjuk a lombikot végre! Akkor inszem nálad tuti kizárva? Egyet sem próbáltok meg?
Lányok, ma vettem CB digitális tesztet. A férjem győzköd, hogy ha elfogy az Utróm ne használjak többet, nehogy ártsak vele (összekavarom a ciklusom..........). Szóval íratok fel, hogy ha pozi lesz akkor megszakítás nélkül folytathassam, de azt hiszem hétvégén tesztelek egyet.
Beszéltem a győri Kaálival is, naponta hívogatni kell őket az időpont miatt. Ha viszont lesz, akkor 2 hónapon belül. Vagy a győri Kaáli, vagy a SOTE azt hiszem. Esetleg a pesti Kaáli......... Nem tudom. De el is hessegetem a gondolatot, majd meglátjuk a tesztem eredményét. Irszi
Úgy nézem, az Utróm szombat reggelig tart ki. Akkor leszek a 17. napon..............................
Ajajj, nem nagyon akaródzik nekem most ez a teszt......... Nem fűlik a fogam hozzá...
Babát szeretnék!!!!!!!!!!!
Köszi Meli az infókat! Úgy irigyellek még a pisi miatt is! Én is kelek hajnali 5-kor, de az Utó miatt! :-) Nekem a 6. napig égtek a mellbimbóim, majd felváltotta a szokásos mellfájdalom. Aztán az pár napja észrevétlenül elmúlt. Nagyon szeretném ha jót jelentene, mert nekem a mensim megérkeztével múlik csak a fájdalom; vagy ha nincs, akkor nem is fájt egész ciklusban. Szóval ilyen még nem volt. Puszi lányok!!!!!!!!!!! Megyek Utrózni... Irszi
Köszönöm hogy velem vagytok
En is ugyan erre gondoltam hogy hallottam mar ahogy vki meghal egy kisbaba lejön
Örülnek neki legalább lenne egy kis jó a rosszba is
Holnap reggel csinálom meg
Puszi nektek
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!