Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Évi ez döbbenet , csúcsszuper :-)))
Jaj kiakadtam :-) <3
Évi, Évi, Évi!!!! Jesszusom, hát ez Isteni hír!!!!
Tudtam, éreztem!!!!
Hidd el, nálunk mindig jött eddig új életke, ha valaki elment a családból.... ez mindig így van...
GRATULÁLOK KISMAMA!!!!!
hurráááááááááááááá,,,,tiszta libabőr vagyok, fázommmmm :)
M.
Csajok, többiek!!! Mondtam, hogy elindítottam a terhességi láncot!!!
MINDENKI BABÁS LESZ, EZ FIX!!!!!!!
M.
Évi, könyörgöm, muti a tesztet!!!!!!
Évi gratulálok!!!!!!! Mondtuk mondtuk :)Igen képet kérünk!
Lívi, majd kiderül hogy hány napos lesz a ciklusod. Egyet tudok van amikor a tünetek azt jelzik terhes vagy, van amikor ugyan azok a tünetek nem terhesség miatt van. Én nekem hányingerem volt a kávé szagától, ízétől, azt hittem hogy baba, mégse, ezeket azért (tudat alatt) simán be tudjuk beszélni magunknak. Mindenesetre drukkolok!!!!!
Vica
Irszike érzel valami szokatlant???? Livi, és TE????
M.
Sziasztok!Ilyen a görbém,viszont idegbeteg voltam reggel...az mensis tünet,hát majd meglátjuk.Várom Évi tesztjét.Szuper jó!Livi
Livi, ez nagyon szép görbe, még legalább 4 napod van a nemvártig! És ne várd, mert Neked sem fog megjönni :)
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!