Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Meli gratulálok! :)Tessék sokat pihenni!
Mikor kell menned az orvosodhoz?
Uh képet nem tudok hozni,mert a sima uhn nem adnak, nagyfiamrol is a 4dképem van csak.
Gina
Sziasztok!
Csak gyorsan írok. ...
Meli GRATULÁLOK! Ettől koverebb, zebrasabb tesztet meg nem láttam! Mindenkinek ezt kívánom! Beindult a "gépezet" olyan boldog vagyok, tiszta szívvel örülök Nektek♡♡♡
Este írok!
Puszika!
ISTENEM DE BOLDOG VAGYOK MELI :))))))))))))))) NAGY GARTULA NEKTEK :) HŰŰŰŰ OTT VANNAK MÁR ILYEN ERŐS TESZTÉL ÉN MÉG ILYET NEM IS LÁTTAM :))))))))))))ÉN IS ÉN IS ÉN IS AKAROK ILYET :)))))))))))))))
ÉVI
MELÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azt a leborult szivarvégit!!!!!!!!!!!4 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
JAjj Meli, annyira nagyon örülök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan nagyon -nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÚR ISten, MEli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)
Atya világ; na most aztán izgulhatunk hogy hány kis lurkó van a pocidban!!!!!!!!!!!!!!!! NAgyon -nagyon sokat pihenj, nagyon nagyon sokat .. nem is tudom! Vigyázz nagyon a 12. hétig! Semmi se érdekeljen, csak a babácskáid!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meli, én olyna nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vica, ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A giga nyák után tuti itt lesz a baba!!!!!!!!!
Lilla, most mi van a SOTE-n?
Mikor csinálják??????????????
Én hétfőn megyek az első UH-ra, a 8. ciklusnapomon! Puszi csajok! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!