Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lilla! MEg van vadulva ez a trágárságszűrő! Engem is már kiszűrt kétszer! Oda se neki! Persze idegesítő ha nem engedi kiírni amit szeretnél...
Vica! Örülök nagyon hogy ennyire durva a nyákod; nekem csak egyszer volt ilyen; még az elején. Remélem most ez a jó kis Merional még jobban helyretesz!
Megvolt az első.... Melikém; az eszembe jutottál! Bakker; durva ez a sok szuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fájt is.......... :-( Vállba kapom.
Remélem csak 8 lesz; de 10-et kellett kiváltanom.
Szóval tuti a nyákod; tuti a görbéd... meglátod; neked is szépen összejön ez a hónap!
Hogy vagy Meli??????????????? Most épp a föld felett jársz; vagy kétségbe vagy esve???????? :-)Imádlak; tuti terhes vagy!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor bolondul meg mindenki ennyire! :-) De szeretném már én is ezt érezni megint! Irszi
Helló Csajok!!
Már nem tudom hogy mit írtam tegnap.
na mindegy:)
Azt írtam Évinek, hogy a bromotól csak eleinte voltam rosszul, de mivel esténként kell csak egy felet bevennem, ezért hamar el is alszom tőle, de már hozzá szoktam. Nincs hányingerem. A prolaktinom enyhén emelkedett, sajnos nem tudom pontosan mennyi, mert a SOTE-n vannak a papírjaim. De nem olyan vészes, mert a felső határértékhez közelít csak.
Az biztos, hogy megy a drukk ezerrel mindenkinek!!
Én a 14. c.napon vagyok ma:)
Meli nagyon várom a holnap reggelt!!!
Irszi, nekem fiam lesz!!!! :-DDD, ha most összejön:-)
Szép boldog péntek 13-át mindenkinek!
8 év után..... közel 500 negatív teszt után.....
Eljött az én időm is :)
Csajok, higgyetek benne, mindenkinek eljön az ideje :)
M.
Meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a hideg ráz!!!!!!Hatalmas gratula az erőőőőős csíkodhoz úristen!!!!!!! Én mondtam én mondtam hogy a puffadás nagyon jó jel!!!!
Nálam megvolt az ovu a giga nyák után
Csajok babásodunk ezerrrel!!!
Irszikém nekem is lányom lesz !!!!!
Köszi csajok, ezt nem merem még mindig elhinni :)
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!