Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
:( en azért szurkolok Livi hogy ne jöjjön meg :))
Évi
Ja írtam délután is de modt látom nem ment el
Lívi, ez nem igaz, pedig azt hittem már hogy :((( Melike hogy érzed magad?
Jaj én nekem kezd fájdogálni a pocakom, és ma reggel volt egy kicsi tojcsim is :) Remélem küszöbön az ovu ;)
Sziasztok!
Nekem is megjött 1héttel korábban! Csak "úgy"nem lesz babam :'( szóval mehetünk a dokihoz lányok :-/
Livi Drága kezet foghatunk!
Puszika.
Jaj csajok, borzasztóan sajnálom, hogy megjött :( Még hányszor kell ezt elviselnünk????
Irszi, te meg még bízzál benne, hátha ez a barnázás nem a mensi jele.
Csajok, ha nekem megjön most szombaton, akkor dobok egy hátast és kikészülök.
Nagyon puffad a hasam, pedig becs szó eszem a fél kg husit, mégis puffad, talán mert....ki sem merem mondani, talán mert sikerülhetett vajon?????
Jaj, nagyon izgulok már. Szombat reggel tesztelünk a párocskámmal :) Tiszta izgalom az egész.
Valahogy azt érzem, hogy van bent valaki...... csak nehogy sírás legyen a vége....
M.
Köszönöm Livi, Neked is kitartást! Kb a következő 1! Évben biztos jön a gólya! Mensi után mész dokihoz?
Vica! Csak nyugodtan! Ne idegesitsd magad miattuk! 2hét!
Meli , elhiszem hogy félsz! Teljesen természetes ;-) az összes pozitív energia meg gondolat megy hozzátok ♡♡ Kizárt, h nem vagy terhes! Annyira hiszek Benned! Annak a rengeteg várakozásnak vége kell h legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!