Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 5611/9202 anonim ***** válasza:
56%

Sziasztok drága lányok!

Ahogy Szilvusom megírta nektek (köszi Szilvike, hogy tájékoztattad a csajokat, imádlak!!!), tegnap végre visszakaptam 3 babót :)

Itt vannak a pocimban és rendetlenkednek, mert hát eléggé fájdogál a méhem. Érzem, hogy bent vannak. Remélem, nem nézi idegen testnek a szervezetem a babókat és szépen megengedi nekik, hogy megtapadjanak.

Nagyon pozitívan állok most az egészhez, mert érzem, hogy most jött el az én időm.. Most sikerül babás maradnom :)

Sokat pihizek és vigyázok rájuk. A doktor bácsi szerint péntekről szombatra virradó hajnalban 4 órakor cuppannak a babák a nyálkahártyámhoz :)

Szoríííííííííííííííítsatok csajok!!!!!

Én is nagyon drukkolok mindannyiatoknak!!!!

M.

2013. szept. 3. 08:24
 5612/9202 A kérdező kommentje:

Meli ez csodalatos!!:-)))Most tenyleg babas maradsz mert ilyen ugyesen pozitivan allsz hozza!!Jajj de jo vegre!Hogy fogunk orulni es a Parocskad is!Meg a gyerekek h.jonnek a kicsi tesok!:-)))Nagyon nagyon sokat pihenj ahogy megbeszeltuk!!:-)ne csinalj semmit!!Beszelgess veluk szeresd imadd oket es mondd meg nekik h.maradjanak veled es h.mennyire orulsz h.vannak neked vegre!!:-)<3<3<3 3 szivecske 3 babanak :-))))Szoritok nagyon!Puszikak!

Csajok Mindenkinek pusszancs!:-)

Kiccirikem irany akkor a doki!:-)

2013. szept. 3. 08:35
 5613/9202 anonim ***** válasza:
56%

Szorítunk Melikém, szorítunk!!!!

Krissz, jobban van már a párocskád? És te hogy vagy?

Én ma fejeztem be a clostis napom ez volt az 5. , most kap egy kis E vitamint a szervezetem aztán durr bele :D

[link]

2013. szept. 3. 09:18
 5614/9202 anonim ***** válasza:
56%
Ja, Vica voltam :D
2013. szept. 3. 09:19
 5615/9202 anonim ***** válasza:
56%

Vica, egyed a napi 3x100mg E vitamint és igyál vörösbort! Látod, 16mm lett a nyálkahártyám :)

M.

2013. szept. 3. 11:28
 5616/9202 anonim ***** válasza:
56%

Jajj Melikém,annyira szurkolok,nagyon vigyázz magadra! :)

Én a 21.ciklusnapon tartok.Hiába nincs sok okom rá,de ilyenkor mindig elkezdődik a reménykedés,hogy talán mégis...hát azt tudom hogy kivárom a végét,elvileg még 6 nap van vissza a nem vártig.Puszi mindenkinek.Vica,megy a drukk neked is,mert a múlt havi görbéd trifázisos volt.nekem soha nem volt még olyan,igaz én már nem si mérem néhány hónapja,mert nincs türelmem.Valamikor megyünk vizsgálatokra,csak szánjam már rá magam.Na puszi lányok.Livi

2013. szept. 3. 11:53
 5617/9202 anonim ***** válasza:
56%

Ő Melikem de örülök :))))))))))))))

Tegnap festés közbe az sblakba imádkoztam értetek :))) mondd meg nekik mi a pot anyukai is nagyon várjuk őket :)))

Vigyázz magatokra

Puszi

Évi

2013. szept. 3. 15:07
 5618/9202 anonim ***** válasza:
68%

Évi köszönöm szépen a szavaidat, annyira jól estek :)

Csodálatos, hogy együtt várjuk a kicsiket és együtt izgulunk egymás babáiért, hogy végre már jöjjenek :)

M.

2013. szept. 3. 15:18
 5619/9202 anonim ***** válasza:
68%

Melikénk!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 én is küldök 3 szívecskét a 3 babátoknak! :-)

Kívánom hogy annyira odacuppanjanak péntekről - szombatra virradóra, hogy legalább nyolc és fél hónapig ki se jöjjenek onnan! :-) Akkor is gyönyörűen, és makk egészségesen!

Sikerül most Meli, tényleg (most folynak ám a könnyeim, és tudom hogy ezzel Téged is megsiratlak... meg még másokat is), szóval biztosan sikerül, hiszen minden olyan tökéletes........ Pénteken aludj egy nagyot, nem kell neked felébredned amikor ők a dolgukat végzik.........:-)

Imádlak Melike, nagyon várom már hogy találgathassuk végre, hogy vajon ki kisfiú, és ki kislány :-)))))))))))

Lilla, ez elég izgi (hiszen ha így alakult, akkor már legyen izgi), hogy ez az utolsó ciklus az inszem előtt neked is, és nekem is!

Valahol örülök is ha egyszerre inszemezünk:-)

Persze jó lenne most terhesnek maradni.........

Évike, a mi kocsink is .........@@@@@@@@@@@@@@.......... Grrrrrrrrrrr! :-/

Szóval érted!

Livi, akkor most veled meg úgy állunk, hogy egyszerre nem várjuk! NEM!!!!!!!!!!!!!! Hétfőre, ugye? Hétfőn nem fog már megjönni, mert babát várunk! :-)

Egyébként lányok én épp most kezdtem el nem érezni; illetve azt érezni hogy megint nem sikerült.

SOTE!!!!!!!!!!!!!!

23.-ra kaptam időpontot; kevesebb mint 3 hét (egy nappal.....).

Lett volna egy héttel előtte is, de szerintem pont akkor inszemezünk; ráadásul nekem most sok a melóban a program (szülői, meg minden...).

Szóval nagyon fel vagyok dobva!!!!!!!!!! :-) Küldöm a blogcímet Kiciri! Irszi

2013. szept. 3. 19:24
 5620/9202 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Irszi

2013. szept. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!