Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok drága lányok!
Ahogy Szilvusom megírta nektek (köszi Szilvike, hogy tájékoztattad a csajokat, imádlak!!!), tegnap végre visszakaptam 3 babót :)
Itt vannak a pocimban és rendetlenkednek, mert hát eléggé fájdogál a méhem. Érzem, hogy bent vannak. Remélem, nem nézi idegen testnek a szervezetem a babókat és szépen megengedi nekik, hogy megtapadjanak.
Nagyon pozitívan állok most az egészhez, mert érzem, hogy most jött el az én időm.. Most sikerül babás maradnom :)
Sokat pihizek és vigyázok rájuk. A doktor bácsi szerint péntekről szombatra virradó hajnalban 4 órakor cuppannak a babák a nyálkahártyámhoz :)
Szoríííííííííííííííítsatok csajok!!!!!
Én is nagyon drukkolok mindannyiatoknak!!!!
M.
Meli ez csodalatos!!:-)))Most tenyleg babas maradsz mert ilyen ugyesen pozitivan allsz hozza!!Jajj de jo vegre!Hogy fogunk orulni es a Parocskad is!Meg a gyerekek h.jonnek a kicsi tesok!:-)))Nagyon nagyon sokat pihenj ahogy megbeszeltuk!!:-)ne csinalj semmit!!Beszelgess veluk szeresd imadd oket es mondd meg nekik h.maradjanak veled es h.mennyire orulsz h.vannak neked vegre!!:-)<3<3<3 3 szivecske 3 babanak :-))))Szoritok nagyon!Puszikak!
Csajok Mindenkinek pusszancs!:-)
Kiccirikem irany akkor a doki!:-)
Szorítunk Melikém, szorítunk!!!!
Krissz, jobban van már a párocskád? És te hogy vagy?
Én ma fejeztem be a clostis napom ez volt az 5. , most kap egy kis E vitamint a szervezetem aztán durr bele :D
Vica, egyed a napi 3x100mg E vitamint és igyál vörösbort! Látod, 16mm lett a nyálkahártyám :)
M.
Jajj Melikém,annyira szurkolok,nagyon vigyázz magadra! :)
Én a 21.ciklusnapon tartok.Hiába nincs sok okom rá,de ilyenkor mindig elkezdődik a reménykedés,hogy talán mégis...hát azt tudom hogy kivárom a végét,elvileg még 6 nap van vissza a nem vártig.Puszi mindenkinek.Vica,megy a drukk neked is,mert a múlt havi görbéd trifázisos volt.nekem soha nem volt még olyan,igaz én már nem si mérem néhány hónapja,mert nincs türelmem.Valamikor megyünk vizsgálatokra,csak szánjam már rá magam.Na puszi lányok.Livi
Ő Melikem de örülök :))))))))))))))
Tegnap festés közbe az sblakba imádkoztam értetek :))) mondd meg nekik mi a pot anyukai is nagyon várjuk őket :)))
Vigyázz magatokra
Puszi
Évi
Évi köszönöm szépen a szavaidat, annyira jól estek :)
Csodálatos, hogy együtt várjuk a kicsiket és együtt izgulunk egymás babáiért, hogy végre már jöjjenek :)
M.
Melikénk!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 én is küldök 3 szívecskét a 3 babátoknak! :-)
Kívánom hogy annyira odacuppanjanak péntekről - szombatra virradóra, hogy legalább nyolc és fél hónapig ki se jöjjenek onnan! :-) Akkor is gyönyörűen, és makk egészségesen!
Sikerül most Meli, tényleg (most folynak ám a könnyeim, és tudom hogy ezzel Téged is megsiratlak... meg még másokat is), szóval biztosan sikerül, hiszen minden olyan tökéletes........ Pénteken aludj egy nagyot, nem kell neked felébredned amikor ők a dolgukat végzik.........:-)
Imádlak Melike, nagyon várom már hogy találgathassuk végre, hogy vajon ki kisfiú, és ki kislány :-)))))))))))
Lilla, ez elég izgi (hiszen ha így alakult, akkor már legyen izgi), hogy ez az utolsó ciklus az inszem előtt neked is, és nekem is!
Valahol örülök is ha egyszerre inszemezünk:-)
Persze jó lenne most terhesnek maradni.........
Évike, a mi kocsink is .........@@@@@@@@@@@@@@.......... Grrrrrrrrrrr! :-/
Szóval érted!
Livi, akkor most veled meg úgy állunk, hogy egyszerre nem várjuk! NEM!!!!!!!!!!!!!! Hétfőre, ugye? Hétfőn nem fog már megjönni, mert babát várunk! :-)
Egyébként lányok én épp most kezdtem el nem érezni; illetve azt érezni hogy megint nem sikerült.
SOTE!!!!!!!!!!!!!!
23.-ra kaptam időpontot; kevesebb mint 3 hét (egy nappal.....).
Lett volna egy héttel előtte is, de szerintem pont akkor inszemezünk; ráadásul nekem most sok a melóban a program (szülői, meg minden...).
Szóval nagyon fel vagyok dobva!!!!!!!!!! :-) Küldöm a blogcímet Kiciri! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!