Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
SZIASZTOK CSAJOK!
Meli nagyon veled vagyok bizony!!! Sikerülnie kell!! És fog is!
Irszi Te is, olvastam a blogodat. Szóval lesz inszemed az endo dokidnál, aztán konzultáció a SOTE-n?
HA nem jön össze az első inszem, akkor az ARO-n lesz a második?
Kicsit összezavarodtam, ne haragudj.
DE! Nem is kellenek ezek, mert most nagyon gyanús vagy Te nekem, baba-gyanús:-)
Nekem, ha megjön legközelebb, szerintem 30-a körül, akkor kell telefonálnom az ARO-ra , és már mehetek is a 4-5 cn-on kb. JAj de izgi. :-)
Vicus Te hogy állsz? Nekem azt hiszem 6. cn van ma.
Évi drága megihlettél málnalevelet meg cickát iszok!
Utolsó kapálózások az inszem előtt:-))
Krisztike hogy telt a nyaralás, azt hiszem ma jöttetek meg, ha jól emlékszem.:-)
Kicciri cukik a babák, 4 baba: 3 Melié, egy Irszié per pillanat ők az esélyesek:-)
Erről jut eszembe Szilvi fotót kérünk Liliről.:-)
Puszi Mindenkinek!
Hű azt a mindenit:) jó sok baba;)
Lilla en nem mertem tovább inni a cicka teát mert nagyon fajt a derekam..de a Málnat néha :/ iszom...
Meli hogy vagy???
Jövő heten lehet megkeresem a dokit vagy elmegyek a maganba...meg meglátom
Szep estet Évi
Meli, ilyenkor mikor lehet majd elkezdeni tesztelgetni? Jaj ma tapadtak meg a babácskáid :)))
Vica
Nálam maradt a hőm, semmi változás, de az most nem is érdekes, most értetek kell izgulni :))) Értem majd ráérünk 2 hét múlva :DD
Sziasztok! Tegnap kidoltunk Atival *-*
Irszi köszi a linkelest ♡
Olyan edesek a babák ;-) az apuka meg hogy kinyult. ..
Lányok azt mondom, ha eddig nem jott a baba akkor jobb ha megyunk dokihoz es nekikezdunk a "dolgoknak" Sajnos nekünk már nem éri meg várni :'( Tehát fel a fejjel es irány a doki! Meli pihenj sokat es vigyázz magadra! Kérlek! Persze várjuk a híreket...de fontosabb, h pihenj!
Kaptam 25-re időpontot , mert nyaral a dokim. .26-án meg megyunk nyaralni na szép! Természetesen Ati nem nagyon hajlik a vizsgálat felé :'( sejtettem, h ez lesz :'(
Vica mikor mész dokihoz?
Évi remélem a kocsi hamar kész lesz! A pénzen ne aggódj az sosem elég! Amúgy olyan nem volt, h ne legyen sehogy!
Kriszti milyen volt a nyaralás?
Szilvi hogy vagytok?
Livi mikor mész dokihoz eldontotted? Milyen vizsgálat kell?
Puszika es mostmár zebras tesztetszeretnék látni .....
♡♡♡♡♡♡
Sziasztok lányok!
Nagyon-nagyon szarul vagyok. Tegnap még admon kellett ovitrell szurit, ami tiszta hcg, hát ne tudjátok meg, milyen iszonyat hányingerem van tőle :(
Ja, és tegnap délben elkeztem a 7.dpo-t. Este már olyan fájásaim voltak, nagyon dolgoztak, éjjelre szépen megtapadtak. Iszonyat fájt az egész méhem, petefészkeim, szúrkáltak ezerrel.
Ma meg döglődök a hányingertől. Kész vagyok. Azt hiszem, sikerült!!!! A múltkor nem voltam ennyira szarul. És a hasam óriásira van puffadva és nagyon fáj a méhem. Állítólag ezek jó jelek a lombik után.
Hát meglátjuk, de én azt érzem, hogy bent van(nak)!!!!!
Most már csak drukkolni kell nekik :)
Tesztelni csak akkor lehet, ha az ovitrell hcg hatása kimegy a szervezetemből, mert csak becsapnám magam a pozi tesztekkel.
M.
MINDENKIT PUSZILOK, SZORÍTSATOK. (NAGYON SZARUL ÉRZEM MAGAM )
Nem baj Meli :) érezd magad szarul ha szabad így mondanom :) dr legalább tudjuk dolgoznak :)) nagyon nagyon szurkolok :)
Nekem is fajt a hasam alja pedig meg csak a 11cn vok ..kezdem a progi krémet 2szer kenni lassan ha megkapom.
Tegnap elott vettem egy cipőt amire rá kellett jönnöm nagyon magas így becseteltettem.
Ketesztfiam pedig szerdán hányt az oviba most meg lázas :(( olyan szomorú vok:((
Ja es rövid hajam lett tegnap :) meg majdnem narancssárga :)) de sikerült sötétiteni rajta :)) elég érdekes lettem volna :))(
Meli ha jól tudom 11nap alatt ürül ki, utana erős pozi tesztel te kezded meg a sort majd mindenki sorba :))
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!