Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszi en is remelem :)
Lehet csak el kène mennem egy kineziologushoz mert ahogy ide került a kis kutya megijedtem a felelősségtől es lehet s baba miatt is van valahol ilyen bennem:(( pedig nem akarom hogy legyen de a kutya fele mar ez elmúlt.)) jól odszeszoktunk :)na megyek alszok mert reggel viszem az autót es utána itt a festés meg..jó ejt
Eltűnt Encsi is :((((
Évi
Kedves Kislánykák,
persze megjött sajnos, ahogyk kellett:(
Köszönöm h gondoltatok rám.
Ezek nagyon szép színek Évi, tuti jönni fog a babátok hamar:)
Málna levél és cicka? Ezeket egyszerre forrázod? VAgy külön külön?
Meli nagyon várjuk a híreket!!
Irszi mit érzel? Lehet sikerült? Látod elérkeztem én is az inszem előtti utolsó ciklushoz:(
Puszi Mindenkinek, legyen szép napotok !
Irszi :-))) :-D Igen Attis Kicciri Parja :-)Imadlak!:-):-D
Evi!sajnalom az autot :-\ remelem mihamarabb megjavitjak!:-)
Lilla. :-( A franya mensi mar megint.:-( Fel a fejjel!Ugyis sikerulni fog!:-)
puszi Csajok megyunk lubickolni a jo meleg gyogyvizben!:-)
Sziasztok!
Lilla, sajnálom, h megjött :'( ahogy írtad ez után inszem lesz! Megcsinálják és után jön a baba! Jönnie kell! Veled vagyunk!
Évi remélem a kocsi már kész! A színek nevei lehet bevonzzak majd a babát ;-) Drága Évi, remélem ez után már csak jobb lesz!
Livi remélem jobban vagytok már! Amúgy sosem lehet tudni, lehet épp ebben a hónapban fogant meg a baba! Pont amikor totál nem látod esélyesnek ;-) A fürdőszoba felújítása hogy halad?
Irszi , nekem van Atikam ;-) Figyu már akartam kérni h újra linkeld be a blogod légyszi. Azt tudom, Szamóca a neved! Köszönöm. A másik, meg tutira van abban igazság, h pszichésen gatolunk dolgokat. Pl néha úgy fáj a derekam, nem bírok menni. ..aztán ramjon a tusszoges DE! olyankor atfut az agyamon, na most ketté törik derekam es kepzeljetek el sem jön semmi tusszoges csak a lendülete hihetetlen :D ...
Kriszti érezd magad jól a nyaralás alatt is! Írj amint tudsz:-)
Meli olyan izgatott vagyok, az már hihetetlen! Atinak is mondtam, drukkoljon, mert itt minden pozitív energiara szükség van! Tehát ma meg is kapod Őket??? Várjuk a híreket!
Hol vagytok ritkán író Lányok??? Ugye azért olvastok minket?
Na nálunk a szitu < ma vagyok asszem a 14. C.napon voltunk is együtt. A több meg majd kiderül :-/ ja semmi peteerest nem érzek csak nyakom van Pénteken megyunk utazási irodába és remélhetően lezarjuk a témát. 4-en v 5-en megyunk VALAHOVÁ! ott derül majd ki hová a legolcsóbb. Ha én inteznem már régen kész lenne.... A héten megyek dokihoz, kérek idopontot! Eleget ültem itthon! Az a kérdés Ati emlékszik-e az ígéretere?!
Millió puszika mindenkinek!
Igen egybe teszem a két teát mindegyikbol 1-1kanallal es leforrazom 2csesze vízzel ezt egy napon keresztül kortyolva iszom..elvileg 2sze 3szor ennyit kene de nem merek a cisztasodas miatt.peteeres után a palástfűvet fogom inni:)
Szép napot MELI MIZU VELETEK?????
mi meg a falat javítjuk es nemsokára meg lesz a festés :))
Évi
Lányok!
Melusom jol van,vissza kapta mind a 3 babát:)))
Drukkoljunk neki:))
Sikerülnie kell,a nyálkahártyája is 16 mm:)
Tökéletes:)
Holnap irok magunkról is:))
Szilvi
Jajj Meli 3 baba!!!!! Mind szépen megfog tapadni úgy betapadnak a kis lurkók hogy 9 hónapig ott lesznek :)))
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!