Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszi engem érdekel :)) majd küldd el :)
Évi
Kicciri, imádnivaló a kutyusod!!!!
Ha nem lesz babánk, megígérte a párom, hogy kaphatok egy kutyust :) Jól ellesznek a nyuszimmal :)
M.
Köszönöm lányok aranyosak vagytok! Irszi érdekel a diéta engem is. Így akkor most mi lesz a ferjeddel?
Évi szerintem kicsit megalltal a fogyasban!
Meli sikerülnie kell es később kaptok majd kutyát :)
Kicciri igen megállt a fogyás de szerencse fel nem jött :)))
Majd most ujra indul mert elmúlt az éhség rohamom így hogy megjött :)
Évi
Irszi,belinkelnéd ide is a diétát?
Engem is érdekelne,köszi! :)
Persze! Linkelem mindenhová lányok! Meli, én is kaptam tavaly egy kiskutyát (akkor már szerettem volna kisbabát kapni...), és örültem is hogy de jó, majd jól eltereli a gondolataimat! Hát nem! :-)
Persze ettől még imádom!
Kicciri, most az van, hogy nem foglalkozunk az emelkedett fehérvérsejtszámmal, mert nem a spermánál van a gond. Azt hisszük legalábbis.......
Lányok, rám tegnap jött rám egy éhségroham, befaltam egy nagy adag rakott tésztát... Úgy szégyelltem magam...
Itt küszködök a diétával, azt meg lapátolom este úgy, hogy mindegyik falatnál azt gondolom, ez tényleg az utolsó.. Irszi
Sziasztok lányok Vica vagyok! Kicciri nagyon édes a kutyusod :)
Melikém hogy vannak a tüszőid? Holnap akkor mész dokihoz vagy most mi lesz?
Én a ciklusom 4. napján vagyok, és holnap kezdem a closti, most nagy reményeket fűzök ehhez a ciklushoz :)
Irszi nekem meg nem jött semmi link :(
Évi
Vica, bizony, holnap lesz a nagy nap!!!!
15 tüszőm volt tegnap, és még néhány kisebb. Már annyira fáj a petefészkem, hogy egész nap úgy megyek, mint akinek tele van hátul a bugyija kakával :)))))
Iszonyat nagy a pocim, de holnap reggel fél 8-ra kell menni és műtét :) megkönnyebbülök, ha kiszedik belőlem a sok "tojáskát" :)
Drukkoljatok nagyon drága lányok, tele a gatyám :((((((
M.
Nagyon drukkolok Meli :)))) jó sok tojcsid lett :)))
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!