Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 5541/9202 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Ő A KISKUTYUSOM :D CSAK MÉG NEM TUDOM MI LEGYEN A NEVE,MERT AMIT SZERETNÉK SOKAN KINEVETNÉNEK MIATTA ÉS LEHET NEM NAGYON ILLIK EGY KUTYÁRA SE...:)))))

ÉVI

2013. aug. 27. 12:06
 5542/9202 anonim ***** válasza:
56%

Jaj Évi, nagyon kis cuki :) Elárulod, hogy milyen névre gondolsz?

M.

2013. aug. 27. 12:20
 5543/9202 anonim ***** válasza:
56%
Éviii ez a kutyus egy csoda!Amúgy én kutyaőrűlt vagyok.Minden kutyát meg akarok menteni.Nekem spánielem van és Dokinak hívják,és egyáltalán nem foglalkoztat hogy másnak tetszik-e ez a név vagy nem! Puszi :) Livi
2013. aug. 27. 12:50
 5544/9202 anonim ***** válasza:
56%

[link]

[link]

Itt a szerelmem,még az esküvőnkön is ott volt! <3

2013. aug. 27. 12:54
 5545/9202 anonim ***** válasza:
56%
Livi voltam
2013. aug. 27. 12:54
 5546/9202 anonim ***** válasza:
100%

Livi, nagyon édes a kutyusod :) Én is imádom őket :)

M.

2013. aug. 27. 13:16
 5547/9202 anonim ***** válasza:
56%

Meli, hogy vagy? Sikerült intézni valamit; beszélni valakivel? Vagy majd szerdán? NYugi!!!!!!!!!!

Krisztike, én időközönként elmentem amit írok, mert néha nekem is leszáll. Akkor be tudod másolni ;-)

Csajok, nekem is elegem van ám. Mégis felhívtam a természetgyógyászt, de azt mondta, a normál érték felett van épp a gyulladás, szóval nincs gáz (most épp). Azt mondta ne foglalkozzunk vele, a baba témát meg engedjük el... há-há! Persze ő nem tudja hogy min megyünk át épp, és hogy mire készülünk.

Mindkét kutyus cuki! :-) A miénk is ott volt az esküvői bulin, de csak otthon, mert nem akartuk az étteremben kínozni. Nagy :-)

Öcsike és Franciska a nevük :-)

Ismerek Kupak nevűt, Pöri nevűt, Maffiát, Csipeszt, minden féle nevűt. Mi lenne az a név ami senkinek sem tetszik?

Pár nap után úgyis elkezditek majd valaminek hívni :-) Irszi

2013. aug. 27. 15:07
 5548/9202 anonim ***** válasza:
56%
Lilla, köszi a SOTE infót!!!!!!!!!!!!! :-) Irszi
2013. aug. 27. 15:09
 5549/9202 anonim ***** válasza:
56%

Irszike, köszi jól vagyok. Hasogat a bal petefészkem :( Nem hiszem, hogy még hétfőig kibírja, mert már most nagyon fáj :( És hétfő még 6 nap :(

Abban bízom csak, hogy holnapra a doki elfelejti a hétfői dolgot és nem fog emlékezni arra, hogy ő nem akar pénteken megműteni.

A méretekre is nagyon kíváncsi leszek, már alig várom, hogy reggel legyen.

Majd jövök a hírekkel :)

M.

2013. aug. 27. 15:32
 5550/9202 anonim ***** válasza:
56%

Aranyos a kutyusod Livi :)

Hat sokan mondtak legyen Szulejmán :) mivel lány en a Hürremre gondoltam :))) de lehet szulti lesz vagy morzsi.Sajnos anyosomeknal fog lakni mert itt rá kellett jönnöm nem fogja bírni..na de majd meglátjuk

Most bolhairtason vok :) el is aludt :))ja es megjött délután így lehet igazam van abba hogy beágyazódni nem tud a babám :((

Sziasztok

2013. aug. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!