Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Ő A KISKUTYUSOM :D CSAK MÉG NEM TUDOM MI LEGYEN A NEVE,MERT AMIT SZERETNÉK SOKAN KINEVETNÉNEK MIATTA ÉS LEHET NEM NAGYON ILLIK EGY KUTYÁRA SE...:)))))
ÉVI
Jaj Évi, nagyon kis cuki :) Elárulod, hogy milyen névre gondolsz?
M.
Livi, nagyon édes a kutyusod :) Én is imádom őket :)
M.
Meli, hogy vagy? Sikerült intézni valamit; beszélni valakivel? Vagy majd szerdán? NYugi!!!!!!!!!!
Krisztike, én időközönként elmentem amit írok, mert néha nekem is leszáll. Akkor be tudod másolni ;-)
Csajok, nekem is elegem van ám. Mégis felhívtam a természetgyógyászt, de azt mondta, a normál érték felett van épp a gyulladás, szóval nincs gáz (most épp). Azt mondta ne foglalkozzunk vele, a baba témát meg engedjük el... há-há! Persze ő nem tudja hogy min megyünk át épp, és hogy mire készülünk.
Mindkét kutyus cuki! :-) A miénk is ott volt az esküvői bulin, de csak otthon, mert nem akartuk az étteremben kínozni. Nagy :-)
Öcsike és Franciska a nevük :-)
Ismerek Kupak nevűt, Pöri nevűt, Maffiát, Csipeszt, minden féle nevűt. Mi lenne az a név ami senkinek sem tetszik?
Pár nap után úgyis elkezditek majd valaminek hívni :-) Irszi
Irszike, köszi jól vagyok. Hasogat a bal petefészkem :( Nem hiszem, hogy még hétfőig kibírja, mert már most nagyon fáj :( És hétfő még 6 nap :(
Abban bízom csak, hogy holnapra a doki elfelejti a hétfői dolgot és nem fog emlékezni arra, hogy ő nem akar pénteken megműteni.
A méretekre is nagyon kíváncsi leszek, már alig várom, hogy reggel legyen.
Majd jövök a hírekkel :)
M.
Aranyos a kutyusod Livi :)
Hat sokan mondtak legyen Szulejmán :) mivel lány en a Hürremre gondoltam :))) de lehet szulti lesz vagy morzsi.Sajnos anyosomeknal fog lakni mert itt rá kellett jönnöm nem fogja bírni..na de majd meglátjuk
Most bolhairtason vok :) el is aludt :))ja es megjött délután így lehet igazam van abba hogy beágyazódni nem tud a babám :((
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!