Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Köszönöm a kedvességetek lányok! Talpra álltam, megjött rendesen végre.
Új ciklus, új esély, ráhúzós, belehúzós mindent beleadós ciklusom következik! :)
Vicus, csak ügyesen! Nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen erős vagy! :-)
Meli, mond meg a Dévainak, hogy van egy ismerősöd akiknek szintén lombikozniuk kell (ha elküldenek a maszek endokitól is, és a SOTE-ról is...), és akkor megyünk hozzájuk, ha te most terhes leszel! Úgyhogy bele kell húznia...
ÉS állj ki magadért, mond el hogy miért szeretnéd pénteken ( a méretük miatt, és a fagyasztás miatt is), és kérdezd meg hogy ő miért akarja annyira hétfőn. Kérd meg, hogy mindennek ellenére csinálja pénteken, vállalod a kockázatot hogy nem lesz annyi érett. Vagy hívjon vissza péntekre UH-ra, és annak alapján döntsön. Ajánlj fel egy kisebb összeget zsebbe; ne legyél szívbajos... Mond meg, hogy természetesen nem kéred ingyen, szívesebben kifizeted hogy ő bent marad még egy órát, mintsem hogy kockáztass. És ha kell, egész hétvégén az Őrzőben leszel (kórház), mert lehet hogy ezért sem akarja megcsinálni, hogy n legyen gond veled hogy nem lesz aki hazaengedjen pár óra múlva, mert ő nem lesz ott már.
Melikém, hajrá! :-) Irszi
Irszike, a doki nem melózik p-szo-v. Ezért akarja csak hétfőn leszívni.
Most írt a lány, akiről beszéltem, hogy neki ma 8mm-esek és 11mm-esek voltak és fix hogy pénteken leszívja neki a helyettes doki.
Én, akinek 14mm-es körüliek most, nekem meg csak 3 nappal később akarja leszívni?
Ez nincs jól, de nagyon nincs jól :(
Harc lesz és összeveszés :( amúgy kenőpénzt soha nem fogad el :(
M.
Meli, akkor harcold ki, hogy neked is leszívja a helyettes doki pénteken! Nem tudsz beszélni valahogy azzal a lánnyal, hogy ő hogyan intézte el?
Nézz utána minden lehetséges fórumon, írd ki a gyakorira, hívd fel az asszisztenst.... bármi! Irszi
Lányok! SOTE ARO az csak egy helyen van? Mert olvastam olyat hogy SOTE I. és SOTE II. !!!!!!!!!
Mindkettőben van ARO? Vagy csak az egyikben? Melyik orvos normális? vagy nem is lehet választani? Valaki segítsen....
Kezdek begőzölni............
A természetgyógyász azt mondta látszik hogy van egy kis gyulladás, de nem tudni hogy hol, az egész testét átnézte....... Fr@ncba! Irszi
Irszi, nem hiszem el, hogy még mindig nem találják a gyulladást, ez tényleg kikészítő :(
M.
Sziasztok Évi vok
Meg ma sincs semmi csak a cicim faj nagyon
Olvaslak titeket es kiakadok mik vannak :((
Megyek alszok mert egyedül voltam nappalos az osztályon :( sok volt a munka
Évi
Irszikém SOTE ARO az a SOTE I.számú nőklinikán van a Baross utcában.
Meli ki vagyok akadva de tényleg, én ehhez nem értem, de a doki a biztos igen, csak nem tenné kockára a sejteket ennyi stimu után, csak mert nem dolgozik hétévégén? Vagy igen? Akkor miért nem csinál egy helyettes doki?
Döbbenet.
Vica sajnálom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!