Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Kriszti mihamarabbi gyógyulást kívánok a parodnak! Biztos megijedtél. ...végül kiderült mi az ok?
Vica ez csak az első teszt volt!
Szerintem a testunk néha nagyon ellenünk van :'(
Puszi! Olyan jó lenne már egy pozitív teszt. ....
Így van, fel a fejjel Évike :)
M.
Kriszti jobbulást a párodnak.Minden rendben lesz.Az antibiotikumok csodára képesek.
Vica nagyon szurkolok,hogy holnap feljebb menjen.
Meli akkor kezded a szurkálást,nem irigyellek de a cél érdekében én is megtettem igaz csak egyszer kellett de le is zsibbadtam annyira féltem :) közbe nem is éreztem :))
Köszönöm a biztatást,megpróbálok a doki nyakára lépni :))biztos nem akarok már olyan sokat várni hogy semmi se történjen..
Képzeljétek már vagy 5 napja minden délután 37-re felmegy a hőm,tegnap is,estére annyira izomlázam lett mindenhol hogy alig tudtam felállni és a Szulejmánba is belealudtam:(((Fáj a hasam alja,tegnap reggelt görcsölgetett is,na gondoltam megjön,de eddig semmi....31.napom...ennyire sokat segített volna az a progi krém egyszeri kenése??Volt mikor ki is maradt mert elfelejtettem...most is érzem kezd felmenni....Remélem nem kaptam el semmit,mert most pár napot a fertőzőn kellett dolgoznom,de a főnővér azt mondta maradjak a belen októberbe is ha babát szeretnék...elég sok a komolya fertőzés a hetekbe.....
Cicim fáj 2 napja,lehet a pecsételéstől számitott 2 hétre fog megjönni....
Na megyek mert valami kajcsi kéne a férjemnek:))
Évi
Sziasztok lányok Vica vagyok!
Reggel feljebb ment a hőm és nem jött meg, úristen szétizgulom magam, lehet hogy mégis??? Mindjárt hányok olyan izgatott vagyok :))))
Vica! Ez jó!
volt egy lány, akinek szintén lement a hője és akkor tesztelt, de negatív lett.
Aztán felment és akkor ágyazódott be csak a baba.
elvileg 2 nap múlva halvány pozinak kell lennie a tesztednek!!!!
Figyu, reggel csinálj egy tesztet első pisiből, de el ne keseredj, ha negatív, mert mint mondom 2 nap múlva lesz annyi hcg-d, hogy kimutatja a teszt.
Szóval holnap tesztelj és holnap után is! Az X-epil amúgy is két db-os :)
OKSA?????????? Agyonizgulommagamat :)))))))
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!