Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 5491/9202 Kicciri ***** válasza:

Sziasztok!

Kriszti mihamarabbi gyógyulást kívánok a parodnak! Biztos megijedtél. ...végül kiderült mi az ok?

Vica ez csak az első teszt volt!

Szerintem a testunk néha nagyon ellenünk van :'(

Puszi! Olyan jó lenne már egy pozitív teszt. ....

2013. aug. 22. 12:09
 5492/9202 Kicciri ***** válasza:
Évi lepj egy kicsit a doki nyakára. Úgy szeretném ha jobb kedved lenne ♡
2013. aug. 22. 12:12
 5493/9202 anonim ***** válasza:

Így van, fel a fejjel Évike :)

M.

2013. aug. 22. 12:19
 5494/9202 anonim ***** válasza:

Kriszti jobbulást a párodnak.Minden rendben lesz.Az antibiotikumok csodára képesek.

Vica nagyon szurkolok,hogy holnap feljebb menjen.

Meli akkor kezded a szurkálást,nem irigyellek de a cél érdekében én is megtettem igaz csak egyszer kellett de le is zsibbadtam annyira féltem :) közbe nem is éreztem :))

Köszönöm a biztatást,megpróbálok a doki nyakára lépni :))biztos nem akarok már olyan sokat várni hogy semmi se történjen..

Képzeljétek már vagy 5 napja minden délután 37-re felmegy a hőm,tegnap is,estére annyira izomlázam lett mindenhol hogy alig tudtam felállni és a Szulejmánba is belealudtam:(((Fáj a hasam alja,tegnap reggelt görcsölgetett is,na gondoltam megjön,de eddig semmi....31.napom...ennyire sokat segített volna az a progi krém egyszeri kenése??Volt mikor ki is maradt mert elfelejtettem...most is érzem kezd felmenni....Remélem nem kaptam el semmit,mert most pár napot a fertőzőn kellett dolgoznom,de a főnővér azt mondta maradjak a belen októberbe is ha babát szeretnék...elég sok a komolya fertőzés a hetekbe.....

Cicim fáj 2 napja,lehet a pecsételéstől számitott 2 hétre fog megjönni....

Na megyek mert valami kajcsi kéne a férjemnek:))

Évi

2013. aug. 22. 17:28
 5495/9202 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok Vica vagyok!

Reggel feljebb ment a hőm és nem jött meg, úristen szétizgulom magam, lehet hogy mégis??? Mindjárt hányok olyan izgatott vagyok :))))

[link]

2013. aug. 23. 08:43
 5496/9202 anonim ***** válasza:
Egyem a szívedet de aranyos vagy! :))))De ne hányjál!Na akkor izgulunk tovább Vicám! Livi
2013. aug. 23. 09:42
 5497/9202 anonim ***** válasza:
van otthon teszted??És mikor nézed meg megint Vica? Livi
2013. aug. 23. 10:07
 5498/9202 anonim ***** válasza:
71%
Lívi ma hazafelé mondta a férjem vegyünk olyan x-epilt ami 2db-os tesztcsík, és ha holnap reggel fent van a hőm és nem jön meg, akkor megcsinálom! :)
2013. aug. 23. 11:23
 5499/9202 anonim ***** válasza:
67%

Vica! Ez jó!

volt egy lány, akinek szintén lement a hője és akkor tesztelt, de negatív lett.

Aztán felment és akkor ágyazódott be csak a baba.

elvileg 2 nap múlva halvány pozinak kell lennie a tesztednek!!!!

Figyu, reggel csinálj egy tesztet első pisiből, de el ne keseredj, ha negatív, mert mint mondom 2 nap múlva lesz annyi hcg-d, hogy kimutatja a teszt.

Szóval holnap tesztelj és holnap után is! Az X-epil amúgy is két db-os :)

OKSA?????????? Agyonizgulommagamat :)))))))

M.

2013. aug. 23. 12:16
 5500/9202 anonim ***** válasza:
56%
Oksa Meli, épp álomkór ül rajtam :) Megvettük a tesztet:))
2013. aug. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!