Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 5481/9202 anonim ***** válasza:
56%

Csajok, azt nem írtam, hogy a doki tök kiakadt azon, hogy majdnem 4 a TSH szintem, azt mondta hogy húzzak azonnal endokrinológushoz :(

Úgy tudom, babához 1 körül kell lennie. El nem tudom képzelni, mi vehette fel ennyire a TSH értékemet, hogy maximumom van, 4!!!

M.

2013. aug. 21. 11:35
 5482/9202 Kicciri ***** válasza:
100%
Uh Meli , az nagyon magas. Nem tudom mitől lehet. ...igen a babohoz 1-nek kell lennie! Ird meg légyszi mit mondott a doki! Puszi.
2013. aug. 21. 11:45
 5483/9202 anonim ***** válasza:
56%
Teljsenen negatív a tesztem IRszi, ez van, szórakozik a testem meg a hőm, túl szép lett volna hogy igaz legyen :(
2013. aug. 21. 12:52
 5484/9202 anonim ***** válasza:
56%
Vica voltam
2013. aug. 21. 12:53
 5485/9202 anonim ***** válasza:
56%

jaj ne nár Vica!!!!!!!!!!!! korai volt??????

M.

2013. aug. 21. 13:21
 5486/9202 anonim ***** válasza:
51%
Nem hinném hogy korai volt, vagy ki tudja, ha fent lesz a hőm szombatig is , akkor megismétlem, kicsit letörtem , de gondolhattam volna hogy ekkora szerencsém nem lehet...Mindig ez van
2013. aug. 21. 13:28
 5487/9202 anonim ***** válasza:
51%

Vica lehet még korai volt,várjunk pár napot.

Kicciri ki tudja mi van már velem de ha megjön elmegyek a dokihoz hogy lássuk hogyan tovább.

Meli örülök hogy elkezdtétek,szurkolok nagyon de nagyon :)))

Nekem ma reggel fájt a hasam elkezdtem görcsölni meg a cicim is,gondoltam megjön de semmi:(( nem tudom mi lett velem,,lehet fél a testem az átjárhatóságitól így inkább nem jön meg :))))) csoda ez a test komolyan....

Évi

2013. aug. 21. 19:50
 5488/9202 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!Melikem szupi hogy elkezdtetek a lombikot!Gyorsan menj endodokihoz!!Adjon valamit ami lehuzza a Tsh-t es jo lesz!De ugye folytatjatok?Emiatt nem all le ugye?Vajon mennyi ido alatt megy le a Tsh?!Szurkolok!<3

Vica remelem csak korai volt a teszted megy a drukk!!Mikor kell megjonnie?Vagy mar kesik is?

Evikem drukkolok h.ne jojjon meg neked se es boldog kismama legyel hamar!!:-)

Irszikem biztis mar nem latod de jo pihizest kivanok!!:-)

Kicciri sajnalom h.megjott :-\.

Nem nagyon voltam Csajokmert a Paromnak bedurrant az inye.Felismerhetetlenul bedagadt az arca egyik fele :-( 40 fokos laza volt.20.-an ugyeletre meg ugyeletes gyogyszertarba rohangaltunk (mindketto masho van mint ahol lakunk -Anyaek laknak-)Muszaj volt antibiotikum mert mar dagadt a torka is.azt mondta a doki h.megfullad ha nem kezdi el szedni azonnal :'( ugy ki vagyok.Vizesruhaztam 5 percenkent mert reszketett es nem ment le az a magas laza.Most mar csak hoemelkedese van szerencsre.De a duzzanat meg meg se mozdult...remelem elkezd mar elmulni.Jegeljuk is.Hjaj ugyhogy ugy feltem h.megfullad szegenykem.Tejbegrizt es krumplipuret tud enni csak.Ki vagyok faradva en is.

Mindenkinek szurkolok Csajok.

Mi is megyunk 1 het mulva nyaralni Anyaekkal.Azt mar nagyon varom.Jok legyetek es jol legyetek!!

Puszi Mindenkinek!!

<3<3<3

2013. aug. 22. 07:33
 5489/9202 anonim ***** válasza:
55%
Sziasztok lányok, Vica vagyok. A hőm két tizedet csökkent, de még nem jött meg. Ha holnap felmenne a hőm valami csoda folytán hát akkor van remény, ha nem, akkor bele kell törődnöm hogy megjön :(
2013. aug. 22. 08:52
 5490/9202 anonim ***** válasza:
67%

Vicus, ne add még fel a reményt!!!!!

M.

Krisztike, remélem hamar meggyógyul a kis párod :) Drukkolok Nektek!

CSAJOK MINDENKINEK NAGYON SZORÍTOK, HOGY BABÁSODJON!!!!!

M.

2013. aug. 22. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!