Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Csajok, azt nem írtam, hogy a doki tök kiakadt azon, hogy majdnem 4 a TSH szintem, azt mondta hogy húzzak azonnal endokrinológushoz :(
Úgy tudom, babához 1 körül kell lennie. El nem tudom képzelni, mi vehette fel ennyire a TSH értékemet, hogy maximumom van, 4!!!
M.
jaj ne nár Vica!!!!!!!!!!!! korai volt??????
M.
Vica lehet még korai volt,várjunk pár napot.
Kicciri ki tudja mi van már velem de ha megjön elmegyek a dokihoz hogy lássuk hogyan tovább.
Meli örülök hogy elkezdtétek,szurkolok nagyon de nagyon :)))
Nekem ma reggel fájt a hasam elkezdtem görcsölni meg a cicim is,gondoltam megjön de semmi:(( nem tudom mi lett velem,,lehet fél a testem az átjárhatóságitól így inkább nem jön meg :))))) csoda ez a test komolyan....
Évi
Sziasztok Csajok!Melikem szupi hogy elkezdtetek a lombikot!Gyorsan menj endodokihoz!!Adjon valamit ami lehuzza a Tsh-t es jo lesz!De ugye folytatjatok?Emiatt nem all le ugye?Vajon mennyi ido alatt megy le a Tsh?!Szurkolok!<3
Vica remelem csak korai volt a teszted megy a drukk!!Mikor kell megjonnie?Vagy mar kesik is?
Evikem drukkolok h.ne jojjon meg neked se es boldog kismama legyel hamar!!:-)
Irszikem biztis mar nem latod de jo pihizest kivanok!!:-)
Kicciri sajnalom h.megjott :-\.
Nem nagyon voltam Csajokmert a Paromnak bedurrant az inye.Felismerhetetlenul bedagadt az arca egyik fele :-( 40 fokos laza volt.20.-an ugyeletre meg ugyeletes gyogyszertarba rohangaltunk (mindketto masho van mint ahol lakunk -Anyaek laknak-)Muszaj volt antibiotikum mert mar dagadt a torka is.azt mondta a doki h.megfullad ha nem kezdi el szedni azonnal :'( ugy ki vagyok.Vizesruhaztam 5 percenkent mert reszketett es nem ment le az a magas laza.Most mar csak hoemelkedese van szerencsre.De a duzzanat meg meg se mozdult...remelem elkezd mar elmulni.Jegeljuk is.Hjaj ugyhogy ugy feltem h.megfullad szegenykem.Tejbegrizt es krumplipuret tud enni csak.Ki vagyok faradva en is.
Mindenkinek szurkolok Csajok.
Mi is megyunk 1 het mulva nyaralni Anyaekkal.Azt mar nagyon varom.Jok legyetek es jol legyetek!!
Puszi Mindenkinek!!
<3<3<3
Vicus, ne add még fel a reményt!!!!!
M.
Krisztike, remélem hamar meggyógyul a kis párod :) Drukkolok Nektek!
CSAJOK MINDENKINEK NAGYON SZORÍTOK, HOGY BABÁSODJON!!!!!
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!