Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok
Kicciri az adagolas attól függ mennyire rossz az inzulinod...nekem nagyon így meg nagyobb dozisba szedem...
Tegnap a wct jártam tőle ma meg majd kiszakadtam...a lábam is fel van dagadva..rég volt ennyire...eddig meg nem jöttek de mar zabalok így napok kérdése...bár a cicim meg most se faj...érdekes
Ittam vizhajtot majd szaladok az éjszaka :)))
Szép álmokat
Évi
Meli nálad mizujs????Megjott mar????
Évi
Évi remélem jobban leszel!!!
Nálam soha nem mertek terheleses cukrot. Lehet itt ez nem divat, utana nézek;-)
Jó éjt! Puszi!
Jó reggelt lányok, Vica vagyok!
Tegnap voltam babázni, nagyon jól esett, feltöltött energiával!!!Nekem is kell!!!!!!!!!!!
A görbém olyan mint egy lépcső, remélem hogy a gyermekünk vár odafent és nem zuhanás lesz belőle :)))) Ferti szerint a 12. dpo
Meli megjött már???
Sziasztok Csajok!Csudagusztusos lekvarok vannak itt :-)
Mi is akarunk a barack melle szilvalekvart de majd csak a nyaralas utan lesz sztem venni fogunk 40 kg-ot es ustben fozzuk megint :-)
Kepzeljetek el megjott a mensim!!!:-)))))
Kajakra orulok neki egy meglepetes volt es boldog lettem amikor ejszaka meglattam!!:-))Nem is emlekszem mikor jott meg a mensikem idoben...sztem ennyire idoben meg SOHA !!:-D Julius 18-an jott meg utoljara most meg augusztus 18-an!!!:-))))))Hihetetlen!:-)
Mondjuk elozo ciklusban kimaradt egy szem closti es azt most mikor eszebe jutott kb mensi utan 7-8 nappal mar nem tudom de bekaptam.Remelem nem az az egy szem befolyasolta hanem mukodik a testem :-) de azert egy szem clostit bevettem az teny.Mindegy !Menstrualok!!!:-))))
Nem is arra gondoltam h.megint nem sikerult hanem arra h.mukodok!:-))ez olyan jo!:-)
Pfff tegnap kertipartiztunk a barataimmal akik Pesten is ott vannak :-)Hat nagyon jo volt ittam karamellas-zoldalmas futyulost :-O :-D es sok sort :-))csak kicsit vagyok masnapos olyan tompa vagyok :-))Jo volt a kaja es rohogtunk rengeteget :-))
Ma pihizek :-)
Puszikak Mindenkinek es babasodjunk mar most en nem de szoritok nektek es varom a pozi teszteket!!!:-))<3<3<3
Sziasztok! Nekem semmi; kb. a 13. dpo-n vagyok.
Legkorábban ma, legkésőbb kedden nem kéne megjönnie a rövidke ciklusaim szerint.
HA 28 napos ciklussal számolok, akkor jövőhét vasárnap; de olyan ciklusom nekem Utró nélkül még soha sem volt.
Mindenesetre eddig semmi, akár örülhetnék is lassan.
Azért a keddet kivárom a nagy örömködéssel.
Semmit sem érzek :-)
A lekvárok tök jók; még a végén én is kedvet kapok! Én több éve csináltam utoljára lekit... Marcipános almát... isteni volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vica, jó lenne ha tényleg így alakulna a hőd, és babát jelezne a görbe! Kívánom nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kriszti örülök hogy működsz! :-) Ez is valami.... de szerintem ne kapkodj be össze -vissza clostykat, mert csak bekavarsz a testednek, és később még megbosszulhatja magát.
Kicciri, nekem is fogynom kell, 3 napja diétázok. Elég nehéz, de bírom! Remélem pár hét múlva lesz eredménye! Már a farmeromat is alig bírtam összegombolni....... NEkem a csípőmre jön a háj; asszonyosodok :-)
NA de most véget vetek ennek! :-)
Lányok, a jövőhét vége felé nem leszek pár napot; ne aggódjatok, és ne is örüljetek, csak elutazunk az unokatesómékkal Balcsizni, amit írtam is. Puszi, és drágáim kérem a pozitív teszteket!
Évi, VIca, MEli!!!!!!!!!! GYerünk;-) Irszi
Múlt hónapba 27 napra jött meg most azon vok es semmi,se cici fájdalom semmi..bár a peteérést ahogy éreztem úgy holnap kene...nem értem.. Remelem nem kezdi megint hogy kimarad....akkor megőrülök
Évi
Évi nyugi, nem marad ki!
Én ma szex után kicsit rózsaszíneztem a törlésnél, szóval szerintem ennyi.
Ez délelőtt volt, azóta csak minden 2. pisinél van egy kevés, de tuti holnapra megjön.:-(
Bár már az is jó, ha így 22 napos lesz a ciklusom, nem 21! Haladás...... az inszemináció felé! Bár úgy előttem van Kini, így lett terhes! Inszemre készült, és a nemvárt idején pecsételni kezdett. Minden nap ezt írta: ó, csak ne jöjjön meg lányok!!!!!!! Hát most én is ezt kérem. ó, csak ne jöjjön meg lányok! Irszi
Sziasztok Vica vagyok!
Irszikém akkor drukkolok hogy ne jöjjön meg!!!!!
Meli mi újság?
Én ma így
Hű Vica, ez nagyon jóóóóóóóóóóóó! Én nem értek hozzá, mindenesetre amennyit konyítok, az alapján............ nem kiabálom el!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Ha pozit tesztelsz, azonnal rohanj orvoshoz, mond el az előzményeket, és írasd ki magad!!!!!!!!!!:-)
+ azt hiszem te is kapsz Utrót, de ha nem, akkor kérj!!!!!!!! Nézess még a 10. hét előtt új terheléses cukrot! Jajj Vica..................
Nekem megjött viszont lányok, még egy lehetőségem van az inszemig. Amit remélem megcsinálnak a 10.5 M/ml spermaszámmal............ Nincs gond:-) Puszi!
Szerdától nem leszünk kb. 4 napig! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!