Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Nem vagyok terhes, de kívánós az igen :)
M.
Én már a teszteknek se hiszek...
Én hülye most is terhes videókba botlok bele és persze végig bőgöm....
Évi
Vica, ha fent van a hőd, az fantasztikus, és nagyon nagyon biztató! Te különben is "légybekapós" vagy! :-) Ez bók!!!!!!!
Szóval szerintem terhes vagy Vica, tuti!
Genetikai vizsgálatotok volt már egyébként?????? Nagyon szurkolok neked!!!!!!!!!!!!!!
Ó Vica, úgy kívánom hogy végre sikerüljön, és megszüld végre az a gyönyörű gyereket!!!!!!!!!!!!! :-) Hidd el, most csodás terhességed lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Évikém, ilyenkor az embert teljesen összekavarják a hormonok, és egy sima reklámos is sírok, mindegy hogy kiskutya van benne vagy kisgyerek vagy kismama......
Csak ne jöjjön meg, kit érdekel a teszt????????? Majd egy hét múlva kell tesztelni!!!!!!!!!!!
Mikorra nem várod, Évi? Vica holnapra, azt tudom, én holnaputánra NEM.
Meli, sajnos nem hiszem hogy terhesség, inkább hogy kimaradt az ovud, az a baj. Olyankor bármi lehet, vagy a köv. mensinél jön meg, vagy bármikor előtte. Nem lehet kiszámítani. És ha nem volt ovud, akkor erőltetni sem.....
Sajnos. Én a rózsaszín pöttynek nem hiszek, nem hiszek én már semminek lányok. Bár az ovum után 2-3 nappal is volt pici barnázásom, és a 9. napon a rózsazsín. Majd kiderül hamarosan. Tesztem nincs itthon, nem is veszek, majd ha egy hetet késik........ Vagy ha késik, de barnázni kezdek. Az Utró miatt, mert most nem használom.
Lányok, úgy mejön majd vasárnapra nekem mint a szél, már csak azért is, mert mi is megyünk megint jövőhéten a Balcsira....
Nem baj, majd az inszem! :-) Irszi
kegyetlen az élet, nem oda adja a kicsiket, ahol várják őket. Ez a kicsikkel és velünk szemben is kegyetlenség :(
M.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ez a kérdés sem kicsit verte ki a biztosítékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!