Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Húúú Livi,képzeld nálunk bent most az volt,hogy egy 15éves lány úgy mintha büszke lenne rá,hogy vele mi történt bevágta egy hete vérzik,,,,mert abortuszom volt:) és mg szinte mosolygott...ááá..olyan dühös lettem.Miért oda megy ez a baba?????
Évi
Van valakinél valami fejlemény??
Én egés6z nap főztem,erre a férjem még mindig Pesten van:((((Hétvégén végig dolgozok....
Csináltam zabtejet,de elég érdekes mint a gyömbér tea is:((lehet hígítok rajta picit... :))
Évi
Sziasztok lányok Vica vagyok!
Jajj olvastam ezeket a kérdéseket, egy jó tanács, ne olvassatok ilyeneket, tele van negatív dolgokkal, lehúzza a kedveteket, esetleg fel is idegesít, ugye nem kell ez nekünk?
Ma megyünk babát nézni :))Hosszú idő után merek babázni, ez is a gyógyulásom jele!
Ilyen a görbém csajok, kezdek izgulni!
E szeint 11. dpo
Drága Irszi, köszönöm a kedves és bíztató szavakat! Meg mindenkinek, imádlak titeket és mindenkinek egyformán szorítok!!!Most húzok takarítani! :)
Vica
Sziasztok!
Lányok, én ezért is húzom fel magam azon, ha valaki azt mondja hogy akkor jön a baba amikor jönni akar, meg hogy oda megy a baba akiket ő választ szüleinek, ilyesmi. Ja, és akkor ezek babák eleve süketek és vakok, és minden szempontból érzéketlenek?
Ez egy badarság lányok, semmi egyéb, mint kémia vagy biológia; nem is tudom pontosan.
De a lényeg hogy undorító!!!!!!!!!!!! Én is ismerek ilyen férgeket sajnos, akik eldobták a gyereküket, és közben nyálzanak hogy ők mennyire jó anyák akarnának lenni... Na ja! Dolgoztam gyakorlaton csecsemőotthonban, ahol évi egy képeslap miatt nem örökbe adhatók a babák... Gusztustalan az egész! Igaza volt annak aki azt írta (Livi??), hogy ezen nem szadad felhúzni magunkat.
De hát annyira ingerel engem is ez a téma, hogy el sem bírom mondani!!!!!!! Mert persze ha valaki kamasz, és vigyázott, de nem eléggé, vagy ha valaki válik, és egy utolsó próbálkozásból lett a baba, de a férj már most ellehetetleníti az életét, vagy a terhességgel összeegyeztethetetlen gyógyszereket szedett, nagyon beteg a baba... szóval vannak azok a helyzetek amit megértek, de ezt a vetessük el mert nem fiú/ lány, vagy csak úgy maradtam de nem kell... Szörnyű!!!!!!!!!!! Egy felnőtt nő ne maradjon úgy, ha meg igen, és kapcsolatban él, akkor örüljön neki hogy egy szinttel feljebb emelheti a kapcsolatot...
Lányok bocs, fel vagyok húzva nagyon!!!!!!!!! Remélem a hormonjaim...........
Még semmi. Most megnéztem, a leghosszabb spontán ciklusom 23 napos volt, szóval ha keddig nem jön meg, akkor még korai örülni...
Úgyhogy az új cél a kedd. Keddtől bizakodok :-) Irszi
Sziasztok!
Döbbenetes milyen kérések ezek :-( de kaptak hideget-meleget. Inkább maradna az ilyen csendben. ....
Emeltem a gyógyszeren 3x500 /nap fogynom kell! Lányok az igaz, nem ehetnek mézet??? Segitsetek legyszi♡ Minden 2. nap megyek edzeni és ma kiprobaltam a taposó gépet óh Anyukám 5 perc alatt 25 emeletet "masztam" meg es pulzusom verte a 170-et wow folyt rólam a víz ;-) lehet eddig csak szerencse csomag voltam az edző teremben hehe.
Na tegnap ket felet foztem egyik egészséges zoldseg sali+hal a másik meg Atinak rizs csmell gombás tejszínes szósszal. Elvileg utálja a halat és naná, azt ette a Draga ;-) közöltem vele, h innentől kezdve a halacska a menün lesz. Kerdezte haradszom-e ra merthogy eszi az en! dietas kajamat!? Jaj dehogy is Ő is 97 kg. Csak Ő eszik és bevszi a fogyi bogyot :-( ki vagyok akadva. ...
Kívánom lányok, h ne jöjjön meg nektek jó sokáig és csak babazzunk már vegre.
Puszika! Irok sűrűbben! A lekvár csudi szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!