Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Drága Vica! Nagyon nagyon sajnálom! Borzalom ez :'(
Évi lehet h igazad van és ott kell keresni a bajt. Sosem lehet tudni. Kérünk képet a kutyusrol!
Puszika
Szisztok csajok!
Na, voltam reggel UH-on.
Volt ott egy lány, akinek 13 és 10 mm-esek voltak a tüszői, és neki most pénteken leszívja őket a doki, nekem meg nem akarja Megint elhúzza hétfőig, pedig az már a 17.ciklusnapom
Az én tüszőim ilyenek:
Bal oldalon: 14mm, 13mm, 12mm, 11mm, 10mm, 10mm, 9mm, 9mm, 9mm 9 db van összesen
Jobb oldalon: 3mm, 4mm, 5mm
Csajok, most 9 ilyen baromi nagy tüsző van benne, amit ha nem szív le pénteken, akkor hétvégén jobb esetben elpukkadnak és nem a petefészkem reped meg.
És ha nem szívja le pénteken, akkor hétfőre megint 28mm-35mm lesz, mint múltkori lombiknál.
Nagyon elkenődtem, hogy nem akarja leszívni pénteken. Iszonyatosan félek, nehogy petefészek repedésem legyen
Komolyan félek nagyon
azért az annyira borzasztó, hogy ép ésszel is ki lehet számolni, hogy péntekre esedékes a méretek alapján a leszívás, hogy gondolja, hogy vár még vele további 3 napot????
döbbenetes.... szerdán még lesz egy nagy meccsem vele, küzdök a pénteki műtétért!
M.
Sziasztok! Vica, rettenetesen sajnálom, én megint elhittem........... Meg is sirattam a dolgot...... Úgy látszik, én is érzékenyebb vagyok most.
Évikém, sajnálom szintén nagyon! :-(
De ti is mentek most kivizsgálásra, nem?
A férjecském ma van a természetgyógyásznál; kíváncsi vagyok mit mond, hol lehet a góc!
Melikém!
Ne kenődj el, egyrészt írtam neked végre e-mailt:-), másrészt kiszámoltam a tüszőcskéidet, és nem lesz emmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az én dokim szerint egy tüsző 2 naponta nő 1.5 mm-t.
Szóval: ma, hétfőn voltál uh-n:
k-sz: +1.5mm cs-p: +1.5mm= péntekre3mm-t nőnek sz-v: +1.5 mm= vasárnapra +4.5 mm-t nőnek, h:+0.7 mm, amit én lekerekítek 0.5-re, mivel nem este műtenek. Szóval hétfőre mindössze +5 mm-t nőnek a tüszőcskéid! HA esetleg jobb vagy mint a sokéves átlag, akkor sem duplázhatod ezt a méretet, szóval figyu: bal oldalon lesz hétfőre:
19mm, 18mm, 17mm, 16mm, 15mm, 15mm, 14mm, 14mm, 14mm, 14mm, jobb oldalon lesz hétfőre: 8mm, 9mm, 10mm.
Ha fél centivel ráversz az átlagra, az még simán belefér, sőt, a 7mm -es "túlnövés" is belefér!!!!!! 20-22 mm között tökéletesek a tüszők, de lombiknál nyilván nagyobb a szórás. És hidd el, a Dévainak is fontos a statisztika, szóval hiába is megy a pénzre, akkor is kell produkálnia babát másodszorra!
Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Mi tegnap is, tegnap előtt is megtettük a magunkét! :-)Irszi
Szóval Meli nyugi, minden rendben lesz! Ahhoz ragaszkodj, hogy legalább egyet lefagyasszanak!!!!!!!!!! És hogy most mindegyik ICSI legyen. Ez fontos.......
És nyugi, semmi baja nem lesz a tünci kis petefészkeidnek, vigyáznak rád!!!!!!!!!!!!!! A petefészek pedig csodás szerv, és nagyon rugalmas..... Arra figyelj, hogy ki ne pukkaszd a tojáskáidat! ;-) Irszi
Ja, Évikém, kérünk képet a kicsikétekről! ;-)
Irszike, annyira drága vagy, hogy számolgatsz, csak tudod nekem a 3 féle hormon miatt kétnaponta 5mm-t nőnek, nem pedig 1,5-öt.
És ez fix, tehát 2 naponta 5mm-t nő. Így számolj!
Így péntekre a 9mm-ből lesz 19mm és a 14mm-ből 24 mm. Tehát tökéletesen jók lesznek leszívásra.
DE ! Ha nem szívja le, az újabb 3 nap, újabb 7mm növekedés....
onnantól már réges régen kidurrannak :(
na, nem is idegelem magam, elegem van és kész :(
majd csak lesz valahogy!!!!
Meg ha hétfőn szívja le, akkor csak 4 naposan pénteken adja vissza és nem marad fagyasztani való :(
Ha pénteken levenné, már hétfőn 3 naposan visszakapnám és maradna fagyasztani.
Ezért is akarom annyira a pénteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!