Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Drága Meli! Nagyon drukkolok! Addig is vigyázz magadra! Írj amint tudsz!
Biztos ideges vagy már! Hamarosan vissza kapod Őket és kezdődhet is jaj nagyon izgulok érted!
♡♡♡
Meli szurkolok mára nagyon :))Huu biztos jó magas a progiszinted :)
Rendben lesz minden.TUTI
En meg ma lettem 29 éves :( azt hittem ennyi idősen mar terhes leszek mint anyukám es tesóm is,erre egy jó kis szédülés jött reggelre így pihizek meg
Szép napot
Évi
Évike, boldog szülinapot neked!!!!!!!!!!!!!! Kívánom hogy szülinapod alkalmából legközelebb pozitívat tesztelj! :-)
Meli,l nagyon drukkolok; remélem már túl vagy a leszíváson, és mindet sikerült leszívni, és mind megtermékenyíthető, meg is termékenyülnek, a két visszakapott babával pedig pozit tesztelsz nekünk 2 hét múlva, ami megerősít a vérvétel, és így te leszel a következő boldog kismamánk! :-)
Íme 2 mintaétrend. Van még, csak most nem volt erőm előkeresni.
Én 164 cm vagyok, amikor 55 kg voltam, akkor kellett volna 200g Ch-t ennem, most hogy kb. 57-58 kg vagyok, most visszavettek 165g Ch-ra. Állítólag akkor tévedésből mondtak 200g-ot, mert nem végzek fizikai munkát, szóval nem kellene olyan sok. Én ezért szereztem a 175g-mosat is, ha kevés az előző, akkor tudok mihez nyúlni. Sok sikert csajok!
Melike, várjuk hogy jelentkezz! Irszi
Sziasztok Csajok!
Meli gondolok rád. :)
Minden rendben lesz.
Évi boldog szülinapot! :-)
Irszi nagyon drukkolok, hogy sikerült most neked,mindig olvasom a blogodat. Ja és biztos jó az étrend,még nem mertem elolvasni, mert tegnap pizzát ettem, meg sütit is, nem kellett volna. de néha nem tudok nemet mondani:)
Aztán meg lelkifurdalásom van:(
Menzesz előtt vagyok, 29 cn. és ilyenkor mindent ennék.
Puszi Mindenkinek, szokás szerint rohanok dolgozni :d
Köszönöm mindenkinek :)
Remelem tényleg lesz egyszer pozitív tesztem de most úgy érzem ezzel a 35 napos ciklussal messzebb mentem de en tehetek róla mert nem tartottam a dietat :((
Livi Sz a baby nagyon aranyos ;) elfogadnam :)))
Lilla menzi elott en is zabalok
Irszi máris nézem a dietat :)
Évi
Sziasztok!
Évi BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Remélem jól fog telni a napod♡♡♡♡
Irszi köszönöm a táblázatot! Amit tudod, használók belőle;-)
Lilla lehet nem is fog megjonni! Néha bunozunk ne aggódj a pizza miatt!
Puszika lányok.
Sziasztok lányok!
Meli tul van a műtéten,minden rendben van vele:)
8 db-ot szivtak le neki:)
Boldog szülit Évi:))))
Szilvi
Irszi!Nagyon jó a blog olvasom folyamatossan:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!