Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Mar azt se bánnám ha en is ott tartanak hogy inszem vagy lombik de semmi pénzünk :(((( ki tudja mennyi pénz kene ilyen betegségek mellett ami nekem van :(((( tegnap nagyon fajt a derekam es elfelejtettem inni a cickafarkot..na majd meglátom 1het múlva mi lesz..most múlt el es ha lesz erőnk ma indul a menet :)))
Huu Irszi az nem jó.Ma mertek fel a kart es a pasi azt mondta elég csúnya.Raadasul hiteles auto így meg nehezebb
Jön a vonatozas :((
Évi
Irszike, tényleg megsirattál :) Olyan szépeket írtál, KÖSZÖNÖM!!!
Olvastam a blogodat, szuper :)
Lányok tessék bízni magatokban, babásak lesztek! És én is babás leszek most :)
M.
Érzem, hogy dolgoznak odabent....édes fájó érzés a pocimban :)
Melikém dolgozzanak is azok a babák, készítik a helyüket péntekre :))))
Vica voltam
Köszönöm Meli!
ÉS bizony, most megy a takarítás, festés, fürdőfelújítás Náluk is!
Hiszen 9 hónapra a vackuk lesz, még jó hogy dolgoznak rajta!
Azta, olyan izgi Meli!!!!!!!!!!! :-)
Három baba, te jó ég! :-)
Hogy vagytok lányok?
Én megvagyok, nálam semmi változás egyenlőre!
Vica
Sziasztok! Most gyorsan ezt küldöm Nektek! Este írok! Puszika!
Kicciri, ez durva! :-))))))))
Melike, mi újság? Nem bánnám ha nem is nagyon neteznél ám... Ki tudja mi a jó, és mi nem..........
Pihizz sokat, és bármit érzel vagy nem érzel, ne foglalkozz vele, a hormonok most vad táncot járnak, az biztos!!!!!!!!!!!!!!! Puszikálom a hármasikreidet! :-)
Szilvi, mi a helyzet Lilike hercegnővel? Mennyi idős is most a kisnagysága?
Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!