Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lányok, reggelre leesett a hőm, úgyhogy már csak picit fáj a hasam, szerintem megvolt éjjel a tüszőrepi :D
Szilvi, Lilike nagyon szép!!!!
Most sietek, mert a telefonom azóta se jó, most viszem vissza 3-szorra a szervízbe :(
Drukkoljatok hogy meginduljon felfelé :)))
Annyi nyákom volt , mint a medúzának komolyan, rendes táptalajt kapott a baby hogy összejöjjön :)
Na ilyen lett a hajam :) a második kép pont a fodrász után készült :)) az első alvás után.sajnos nem lett a kép tiszta de majd csinálok olyat is.
Sajnálom akiknek megjött.
Meli szombaton erős két csíkod lesz.Tuti :)) aztán jövünk mi is.Jövőhéten felkeresem a dokit....már nagyon félek.zsibbad a kezem is hogy mit mondd kell e a műtét,de szerintem fogja akarni már:(((
Na a lényegek lényege visszatérve a hajamra mindenki azt mondja jobban áll :)))) Kis önbizalmam lett így hogy a hajam és a körmöm is megvan már a ruhák kellenek:)) cipőm már van :))))))))))na jó tiszta dili vagyok :))) sose leszek manöken de látják a fogyást ami sajna megállt:(((de én rontom el anyóséknál a diétát mindig :(((de mostmár nem fogom
Évi
Évi, tényleg nagyon jól áll ez a haj, kicserélődsz, feltöltöd magad energiával és már ott is lesz a pocaklakód :)
Vica
Sziasztok Lányok!
Lilike tündéri kislány ♡ Szilvi, annak is nagyon örülök, h olvasol bennünket! Hamarosan nekunk is lesz babának és kevesebbet tudunk jönni ;-)
Évi nagyon szép lett a hajad és Te is az vagy! Beszerzed meg ami kell aztán az önbizalmad meg erősebb lesz!
Gina olyan jó, h írtál. Minden érdekel bennünket! Ugye kapunk majd uh képet? Vigyázz magatokra nagyon!
Lilla megy a drukk Neked is ezerrel! Reméljük végre sikerül! Aztán ha megjön (de nem fog) a doki segít! Nagyon bízom bennük. ..
Vica ez nagyon jó hir ;-) lehet apát kenyeztetni!
Kepzejetek el ma finoman megkérdeztem Atit, h emlékszik-e mit ígért?
Természetesen nem emlékszik rá :'( kikadtam magamban.
Kérdeztem ha nem szeretne babát szóljon, megertenem!
Se igen se nem csak annyi volt a válasz, h kérdezzek ra amikor megyek 25-én a dokihoz, mit kellene csinálnia. Ezt már mondtam neki. Meg házi orvosa sincs és regisztrálnák pikk pakk. Itt vagyok egyedül és szeretnék babát rohadt jó :'( utálom mikor csak szar*kodas van. Lányok így nálam nem lesz baba ennyi! Ez van amikor mástól is függsz! De attól én meg megyek dokihoz senki nem állít meg! PCOS mellett kell a kontroll.
Bocsi lányok, ha most negatív vagyok. .....
Csajok!!PREMENS!!!!senki nem szedte??Nem tud róla mondani senki semmit??SOS!! Köszi :)))))) Livi
Évi,jó a hajad,jól áll! :)
Livi köszönöm nagyon jól esik amit írtál! Igazad van! Elhagyni úgysem fogom. Biztos h Ők máshogy dolgozzák fel. ... majd lesz vhogy nem.
A prementsis valamit soha nem szedtem. A lányok biztos tudják mi az ne haragudj!
Puszi mindenkinek.
Lívi én akartam szedni a Premenst, de az orvosom lebeszélt róla, mert szabályos a ciklusom, és ilyenkor bezavarhat. Magasabb prolaktinra ajánlják, hiszen barátcserje az az egyik fő hatóanyaga.
A PMS szindróma ellen is jó, mert ugye azt is az emelkedett prolaktin okozza.
Egy barátnőm szedte , bár ő nem baba miatt, hanem pont a PMS miatt, arra jó volt. Neki nem zavarta be a ciklusát.
Én szedném, de mivel a Bromot felírták azzal nem szedem.
Most teázok cicka-málna, majd palást...:)
Hát egy próbát megér, ha emelkedett a prolaktinod, és nem szedsz mást.
En a barátcserjet szedtem de nem nagyon segített...a premens is barátcserje alapú.Lilla a bromotol nem voltál rosszul ?!!nagyon magas volt??
Köszönöm s dicséreteket :))
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!