Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Csajok!Tegbap is irtam de nem kuldte el megint.Azt vettem eszre ha hosszan irok akkor elszall.Melikem nagyon drukkolo neked olyan jo h.ott vannak a babak a pocodban:-)))<3<3<3
Sajnalom Csajok h.megjott a mensitek!Irszikem ugy orulok hogy mentek inszemre!!:-)Hajra drukkolok nagyon!
Szilvus Lilike olyan gyonyoru aranyos es edes egyszeruen tunderi es tokeletes!Imadom ot!!:-)Kis sikitos!Tegnap is irtam h.kerunk kepet es h.miket csinal ujabban?!De gondolatatvitellel csak atment es valaszoltal is ra :-)
Evi tok jo lett a hajad :-)
Gina nagyon orulok h.jol vagytok!Ird meg h.mi volt az ultrahangon!Puszilom a kis Erik Herceget!!:-)
Kicciri hogy lehet h.a Parod nem akarja a babat?!Vagy akarja?Vagy most mi van?!
Menjetek dokihoz te is meg o is nincs mese itt mindkettotoknek vagynia kell a babara,csaladra!
Jo hat ha igy elkuldi reszletekben onagysaga okostelefon akkor igy lesz :-):-D Velunk semmi Csajok...elozo honap 18.-an volt mensim utoljara...Semmit nem erzek de ha ereznek se hinnek semminek :-)
Szerelmem jol van mar nem faj neki meg semmi csak kicsit meg fel van dagadva de naon minimalis csak mi latjuk.Majd megyunk fogorvoshoz.Nogyogyaszhoz is be kell jelentkeznem...indulhatnank a laparral lassan...
Puszi Mindenkinek!Szoritok drukkolok!Babasodjunk!:-))
sziasztok!
Évi, szupi a hajad, nagyon szép lettél :) Hajrá, így kell csinálni!!!
Kicciri, nehogy már elkenődj, idő kell a pasiknak.
Krisztike, lehet már ott a babód??????
Irszike, mindjárt inszem :)
Többiek, mensi után harcra fel, ezerrel drukkolok!!!!
Higgyetek benne!!!!
Én érzem, hogy sikerült :) Kismamának érzem magam :)
Szombaton óriási pozi lesz a tesztem és a párom ott fog sírni velem :)
több mint 8 év várakozás.... most mindenki babás lesz, mert én elindítom a láncot, jó???????
M.
Szilvusom Lilijéről mintát vettem, nekem is lesz lánykám :) vagy fiam :) vagy ki tudja :)
Sziasztok lányok Vica vagyok!
Krisztikém, neked mikor kell megjönnie? Nem akarsz tesztelni? Gyanus vagy :)
Drága Meli, naná hogy erős pozitívod lesz és itt is mindenki sírni fog örömében :)))))
NÁlam reggelre még lejjebb esett a hőm úgyhogy szerintem most van ovum, érzem, fáj feszít a hasam, és van még tojásfehérjém :)))
Drukkoljatok nekem is hogy célba érjenek a katonáink!!!! :D
Vica, most kell nagyon szexelni!
M.
Melííííííííííííííííííííí! :-)))))))))))))))))))
Imádom ezt a hozzáállást! Így kell ezt! Kismama is vagy!!!!!!!!!!! :-) Olyan nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!!!!
MIndenkit imádok, és mindenkinek örülök! Premenst én sem szedtem!
Szilvus, csókoltatom a síkítóbajnoknőt!
Kicciri, a fiúk hü...ék! :-) Türelem; látod hogy nálunk is mindig a férjem miatt haladunk lassabban.
Lilla, annyira jó hogy együtt nyomatjuk a nagy kalandot! :-) Én lehet hogy majd lemondom a SOTE-t, és áttetetem későbbre. De csak ha megvolt az inszem. Remélem minden rendben lesz! ÉS veled is! :-)
Kriszti, lapar; lapar..... bizoyn, jelentkezz már be holnap! Ne húzd az időt; nincs miért!
Livike, babásak leszünk! :-)
Gina, jó hogy írtál, és akkor később lesz pocifotónk! Kit érdekel hogy kinek mekkora az alap hasa???????? Itt az a lényeg; hogy ki lapul a köldök mögött! :-)
Évike, újulj csak meg, nagyon ügyi vagy!
Lányok, ügye senki se maradt ki? Olyan jó sokan vagyunk! :-)
Írt nekem egy csaj; már írt Pixinek is. Mystic.faye
Olvas minket, lassan a végére ér.
Aranyosnak tűnik; de nem értem hogy miért nem ide ír!
Ha még egyszer valaki majd "zaklat" minket; akkor SENKI ne vegyen róla tudomást! Egy utalást; semmit se írjatok róla, akkor hamar megunja ha nem lesz közönsége!
Imádok mindenkit; nagyon fel vagyok dobva, és MElikém várom hogy megkezd a sort! :-) Irszi
Sziasztok lányok Vica vagyok!
Megy a drukk mindenkinek!!! Nálam úgy tűnik megvolt a tüszőrepi, holnap még feljebb megy majd és még és még és még feljebb :DD
Ma még szerintem összebújunk, és aztán egy nap pihit kap apa, és szombaton megint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!