Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Csajok!
Nálunk még tart az őrület a munkahelyen, rengeteget kell dolgozni, sok a helyettesítés is, még a jövő hetet kell valahogy kibírni,és minden visszaáll a normál kerékvágásba, vagy felmondok!
Szóval azért követem itt az eseményeket ám. :)
Nagyon elszomorított Vica negatív tesztje:( Annyira bíztam benne, hogy Ő vagy Évi jön a jó hírrel !!! De még nincs veszve semmi, hihetetlen, hogy ilyen görbével nem pozi a teszt!!
Évi még Te is okozhatsz nekünk meglepit!!:)Egy biztos nem szabad elkenődni lányok.
Krisztike sajnálom a párod szegény, azért már jobban van ugye?? Szörnyű lehet, de mitől gyulladt be, rossz fog?
Hol tartasz most?
Irszi a 7-en azt tudom, készülj a szexre Irszike, inszem előtt hozzátok már össze!! :)
Lívi Te hogy állsz?
Meli ezerrel megy a drukk ez csak természetes!!
SZóval pénteken jössz a jó hírrel, hogy legalább 20 csodaszép tüsződ leszívták, remélem!!
Tényleg nagyon megérdemlitek.
Kicciri drága ne egyél magas GI-s cuccokat semmit, az a biztos, van egy oldal PCOS -eknek most nem jut eszembe, hogy mi a pontos címe az oldalnak, de talán az alapítvány szó is benne van, ott tuti találsz étrendet is.
Én még mindig a lesz...om korszakomat élem. 24.cn-on vagyok, amit csak azért tudok, mert aktuális dátum-1:)
Szex nem volt több mint egy hete, mert olyan fáradt vagyok minden este, hogy alkalmatlan vagyok mindenre, szegény férjem ;) :)
Ma is megyek dolgozni:d
ja Gina most izgulás van újra?? Lehet kis csajszi?? Te mit szeretnél, tudom szépet, egészségeset (az meg is lesz), de úgy mégis ??
Puszi Csajok!
Szép napot nektek.
Lilla, akkor nálad is lassan finis lesz! :-) Az szuper!
Mi most azt fogjuk csinálni, hogy tegnaptól 2 naponta szeretkezünk, és az 5-6. dpo-tól meg a majd jól nem, nehogy tényleg az legyen a gond, hogy ettől valahogy nem tud beágyazódni.
Melike, hogy van a pocid? Fáj/ feszít már? Bár még egy hét van hátra; gondolom majd szerda körül lesz már nagyon kellemetlen... Irszi
Sziasztok
Holnap lesz 2 hete hogy pecseteltem:( lehet majdhogynem is jön...h nem akkor kedden tesztelek....meg egy utolsót
Örülnek ha sikerült volna de. :((( úgy érzem léptem előre most meg hatra :((szurkolok nektek
Évi
Sziasztok!
Köszi mindenkienk!
Én úg szerettem volna ha 1 fiam és 1 lányom van,de tudom ez nem kívánság müsor.
A lényeg,hogy egészséges legyen!
Meg hálát adok,hogy össze jött és tudom,hogy a férjeméknél szinte mindenhol fiú van így TUTIRA Erikünk lesz és már nagyon várom,hogy eljöjön December eleje és a kezemben tarthassam.
Nagyon drukkolok mindenkinek,hogy minél hamarabb átélhesse ezt a csodát.
Gina
Vica :(((
Nagyon sajnálom!
Lesz hidd el.
Csináltam tesztet es negatív :( arra gondoltam ha holnap megjön akkor lehet hogy megtermekenyulok csak a beagyazodasnal van a baj es ugye ezért így egy héttel később lökődik le a nyálkahártya mert addig vastagodott ... Szerintem ez van
Évi
Férjem kollégájának van egy kos tacskó kis kutyája 2 hónapos :) ma megnéztük es szerelem bolt első látásra :)) kedden megyünk érte de csak anyosomeknal lehet mert anyu nem engedi hogy itt legyen ...de majd meg beprobalkozok szuleimnel :)
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!