Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Pixi, egy kis erő:) Így nézhet ki a szépség:
Csajok, ez mindenkié:
Irszi,írjunk ide 5.40-kor a teszt eredményét,oké? :) én annyira nem vagyok izgatott még most legalábbis :)
Szilvi,de kíváncsi vagyok már a babócádra :) épp tegnap számolgattam hogy márciusba fogsz majd szűlni :)
Tegnap én is beszéltem a kis málnaszememhez,úgy mint te Irszi hogy adjon valami jelet ha itt van már velem :) a mai hőm 37.0 !!! :D ezt akkor jelnek vehettem? de jó lenne :))) eddig én se pecsételek,és lehet Irszi hogy ha nem görcsölgetsz az már jó jel :)
Szilvi,Melinda ma is tesztelt?
Pixi
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni, hogy closti kúra esetén hányadik ciklusnapon csinálnak UH-t? A peteérés 15. napon van nekem.
Szilvi meggyőzött :) Csatlakozok Hozzátok, ha szabad:)
Kriszti, sajnálom, hogy megjött.
Szilvi, nagyon várom a holnapi UH eredményét.
Meli, a Te teszted eredményét is várom!!!
Irszi, Prixi Nektek is KITARTÁS!!!
Akkor kicsit magamról: 33 éves vagyok, ősz óta várunk a babánkra. Sajnos magas az FSH szintem, ami miatt genetikailag gyorsan kimerül a petefészkem.
A férjemnek jó az eredménye, nekem szabályos 28-29 napos a ciklusom, van peteérésem. A múlt hónapban volt laparoskopos átjárhatóságim, ahol az összenövéseimet oldották. Átjárható voltam/vagyok.
Sajnos a napokban ismét meg fog jönni, kezdek félni, hogy kifutok az időből.
Kini
szia Kini :) örülök hogy végűl csatlakozol hozzánk :)
akkor bemutkozok én is neked, 21 éves leszek ebbe a hónapba próbálkozzunk már 1 éve, 2 hónpja iszom a cickafark és palástfű teát,talán most lesz sikerre mert most megéreztem a ovumat is,a hőmet is mérem ami elég csúnyácskák voltak mert szájban mértem de a mi Drága Szilvink azt írta hogy mérjem hüvelyben és milyen igaza volt,máris sokal szebb :)
Pixi
Sziasztok!
Gyors lezsek,mert mennem kell,de megigértem,hogy irok ahogy hazaértem.
Melusomnak negativ lett a tesztje:(((
Mára nem várja,eddig nem jött még meg neki,azt mondta ha megjön dob rám egy üzit,de a teszt még negativ eddig!
Majd jövök este.
Puszikák
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!