Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
de aranyos kép :D úgy is lehetne érteni Irszikém :)
Pixi
én már előre félek komolyan :/ de majd túl vészeljük ezt a párnapot :)
Pixi
Sziasztok!
Hát csajok Melosumnak megjött:((((((
Nagyon elkeseredtem,de majd öntöm bele a pozitiv gondolatokat és folytatjuk tovább,nem adja fel,mert akkor megverem:))
Ti is csak pozitivan és mindent bele:))
Mikor is teszteltek???
Szilvi
vasárnap fogunk tesztelni :) ugye jól emlékszem Irszi? :)
Pixi
Szegény Melus!!! Hihetetlen milyen szemét tud lenni az élet!!!!
Ha hómezőm lesz mégis, akkor együtt megyünk -legalább lélekben -az átjárhatóságira, neki is meg kell csináltatni!!! És üzenjük neki hogy kitartás, élvezze a nyaralást, és töltődjön fel -nagyon megérdemli szegénykém.
Vasárnap hajnalban tesztelünk 5.10-kor, és 5.40. -kor írjuk le nektek az eredményt.
Puszi a Pocaklakódnak!!!!!!:) Irszi
Aztamindenit!!:-(:-(:-( nem igaz hogy most se sikerult szegenyke Melusnak!szerintem total ki van borulva szegenyke:-(:-( ayyyy tenyleg szemet az elet Irszi!!!:-(:-( de iden mindannyian babasak leszunk!!!:-) majd lesz valahogy szegeny Melibe is kell majd lelket onteni valahogy!!nagyon sokat csalodott nehez lesz de remelem pozitiv tud maradni valamennyire.
Pixi es Irszi!!Annyira varom a vasarnapot!!:-)juj vajon mi lesz!!???nagyon szoritok!!!mar csak 3-et kell aludni!!:-) Puszikak nektek megyek beszedem a csodalatos clostit :-D !:-D
olyan szomorú vagyok hogy se Krisztinek,se Melinek,se Kininek nem jött össze :((( olyan érzések kavarognak bennem hogy nekem se fog sikerűlni,aztán rámjön egy érzés hogy dehogynem! sikerűlnie kell! Irszi,te mit érzel lelkileg?
Pixi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!