Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Persze a hajam :-P
*-* HASAM
Kicciri!
örülök hogy elmegy dokihoz majd, ez nagy eredmény!
A Merckformint eszedbe ne jusson önhatalmúlag változtatni!
Az nem játék! A baba megtartásában segít, nem szabd változtatni!
Kérj egy újabb terheléses cukor vizsgálatot ha úgy érzed....
Spanyolország; istenem! Mi is voltunk ott 4 éve, az volt az utolsó rendes nyaralásunk.... Egy hét :-)
Fullos volt lányok!
Írtak a KOC -ból, és hát igen, sz...r lett az eredmény megint, így le is mondom az időpontot, kérek egyet őszre:-(
ennyit a nyári inszememről :-((((((((((((((((((((((((((
Irszi
Irszi sajnálom :(( se utána lehet azonnal jön majd a baba :)
Évi
a se az de akart lenni csak telóról írtam,de úgy látom ma nem sikerül nekem se jól írnom :)))
Évi
Sziasztok!
Lilla igen szep a hom...de mondom nem tom ..lehet h.ennyi az alphom is...:-\ fogalmam sincs.Meg hat ugye a terhesseget ebbol nem tudni meg!Megkoszonom ha belinkeled a gorbidet!Most kell minden gorbe info :-)))
Irszikem mi az a kimondhatatlan nevu vizsgalat ami rossz lett???Az mit jelent most akkor????
Kicciri szupi h.megy a Parod szeptemberben;-) hajra Apasodni!!:-))Mar Apukam is atesett a fosason Anyukam ma hanyt es fosott ugyhogy mindenkin vegigsoport a virusom :-\ hat ez van.De mar tul vagyunk rajta.az a lenyeg.Imadok mindenkit Csajok puszikak!Vicus kudjed a gorbeidet :-)))
Sziasztok, Vica vagyok! Krisztim, nem hinném hogy ez nálad alaphő, az már régen rossz lenne, mert komoly pajzsmirigy problémára utalna!
Ilyen a görbém, most nagyon fájnak a melleim és a petefészkem is bökdös. Tegnap bűnöztünk a férjemmel, együtt voltunk védekezés nélkül, nem bírtunk magunkkal, közös döntés :) Lesz ami lesz, ha jönni akar a gyerek, úgyis jönni fog! ;)
Vicus, úgy legyen, és jöjjön már az a baba hozzátok is! :-)
Kriszti, szerintem is magas, és nem a fosi -hányi vírustól... baba van ott, tuti!
Lívi, akkor hycosy lesz neked is? Az az ultrahangos, meg van a röntgenes.
Én az ultrahangost csak dicsérni tudom lányok! Egy incifincit éreztem a katéter felhelyezést, de ennyi!:-)
Nem volt utólag sem semmi említésre méltó!
Évi, aranyos vagy. Úgy legyen!
Látod Meli, amikor azt érzed hogy kilátástalan a helyzeted, akkor gondolj rám :-/
De kimászunk minden gödörből, mert egyszerűen ki kell...
Valami jó is van a dologban, aug. 15.-re kaptam időpontot, szóval nem is olyan vészes. Csak az a kérdés, hogy ott mit mondanak.....
Igen Kriszti az elastease teszt az, amivel kimutatják a maszek laborban hogy van-e a cuccban baci.
SZTK-n nem így hívják, de nekünk az SZTK-sban soha sincs, csak ebben...
Képzeljétek, tegnap dél óta nincs meg a cicám:-((((((((((((((((
Szerintem véletlenül bezárták valami garázsba, vagy ilyesmi.
Nem megy oda idegenhez, hallótávolságon belül van mindig, és naponta 3*lejelentkezi 3 éve....
Nagyon aggódom, már a szomszéddal körbejártuk az utcákat, és be is másztam azokba a kertekbe, ahol nincsenek (egy üdülőövezetben lakunk; szóval kocsi sincs).
Kiabáltam neki, de semmi. Gondoltam hallanám ha nyávogna...
Remélem 1-2 nap, és előkerül.
Egyszer tavaly szintén bezárták valahová, akkor 3 nap múlva került elő, nagyon koszos és pókhálós volt!
Hónapokig szinte el sem mozdult a teraszról....
Édesem, remélem nemsoká kiszabadul, és hazajön!
Irszi
Ő az én édesem! Mázli a neve, mert úgy lett befogadva, és épp amikor eldöntöttük hogy hazahozzuk (3 napja ott koslatott a munkahelyemnél), nekiesett egy kutya... csupa vér volt, rohantak anyumék vele az állatorvoshoz, azt hittük el kel altatni...
Aztán két sztafihoz került haza; a legjobb cimborái :-)
Hol lehet? :-( Irszi
Ja, és még valami, 25.-én csütörtökön tesztelek! Nem húzom tovább, ha valóban esélytelen a dolog, akkor a csoda már akkor is meg kell hogy mutatkozzon. Akkor kell abbahagynom az Utrót, előző nap.
Most még pesszimistább vagyok mint eddig. Ha akkor ön a gyerek amikor feladja valaki, na akkor én most tuti terhes leszek! :-((((((
Kezdem azt hinni, hogy amíg nem vagyunk túl ezen a szaaarsááágon, addig minden hiába, és feleslegesen tesztelgetek a ciklus végén...
Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!