Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lilla, akkor most nektek van szexidő:-)
Én néztem tegnap a holdat, mindjárt rá is keresek a neten, mert amikor én születtem, akkor volt 6 %-os fogyó holdsarló, és állítólag (Jónás naptár) én akkor vagyok a legfogamzóképesebb. Nos, igaz hogy épp a dpo-kat számolom (ma vagyok végre a 6.-on), de ez nemsokára lesz; épp fogy a holdacska ha minden igaz.
Kipróbáljuk azt is! :-)
Bár inkább olyan nap kéne, amikor a leggyorsabban száguldanak a spermák...
Kriszti, ha még 4 napod van, akkor akkor kell pozit tesztelned, amikor én a bűvös 10. dpo-mba lépek!
Nagyon pozitívnak tűnsz, látom ráálltál :-)
Képzeljétek, amikor megyünk Pestre, akkor időben indulunk, és bemehetek a Brendonba!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))
Nagyon örülök! Remélem magamba szívok valami kismama energiát!!!!!!!!!!! :-)
Szilvike, mi újság nálatok?
Livi, tényleg, ezt én nem is kérdeztem, milyen kivizsgálásokra gondoltál?
Jó babásodást mindenkinek!
Aki mostanában tesztel pozit, az április körül szül :-D Irszi
Olvassátok el lányok; VÉGIG!!!!!!!!!! :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Irszi
Irszi bár csak már így történne mindannyiunkkal :)))
Nekem az átjárhatóságiig még 1 és fél hónap van.Bízok benne hogy nem fog kelleni.Hátha:)
Évi
ENCSI!!!!!!!!!!!!!
Merre jársz???????
Évi
Nekem az átjárhatósági egy szép emlék :-)
Krisztinek és Melinek viszont szörnyű, úgyhogy érdemes elgondolkodni a maszekon........... Nekem hycosy volt, az ultrahangos, és nem fájt!!!!!!!!!!!! És nincs sugárterhelésnek kitéve a szervezeted, a petéid...
Ti milyenre mentek?
Most jött meg a férjecském, és a nagy helyzet, hogy beszélt egy belgyógyásszal............
Az azt mondta, hogy az ismerősei között volt 2 ilyen is, és hogy ez sejten belüli probléma.
Azért nem mutatja ki labor, és hogy az ízületi gyulladása is attól van (mert hogy nem erőltette meg az ujját).
Újabb gyógyszer, 2 fajta is... Egy hétig, mindkettőnknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd egy hét szünet, és utána lehet menni vizsgálatra......
Durva!
A sírás kerülget! Vége lesz ennek valaha?
Most írtam a KOC-ba e-mailt, hogy küldjék el az elastease teszt eredményét, mert ha az rossz, akkor mondhatjuk le a szerdai időpontot, és kérhetünk egyet szeptemberre... Ha kapunk egyáltalán..........
Irszi
Sziasztok Drágak!
Olyan kis hangyak vagytok, imádom ;-)
Komolyan ha mi egyszer összeulnenk kellene jó pár óra mire kitargyalnank mindent!
Küzdelem.....ez van most csajok. Büszkék lehetünk magunkra!
Aztán mostmár valaki mutasson egy pozitív tesztet! Amennyit kuzdotok ért! Légysziiii ;-) tudjatok, ha megvan az ok a meddosegre és van rá kezelési mód, akkor miért nem jönnek a babák? Mi az ok? Nem értem. ....
Szóval a múltkor csak egy délutánt voltunk a tengernel es nem volt hosszú nyaralás meg ilyenek. Fuzom Atit hátha szeptemberben elmegyünk Spanyolba..... a hétvégén meg bulizni voltunk es reggel 8-kor értünk haza ;-)
Elolvastam , es kirazott a hideg! Kívánom mindannyiunknak! Kepzeljetek nagyon furan érzem magam. ...sok a folyásom és fáj a hajam néha. Baba nincs mert csak 3 napos volt a mensim. Mind egy ma is volt sex. Ati megígérte, h szeptemberben jön velem dokihoz. Amen.
Csajok ha 2x 500-as metformint szedek es ha úgy érzem nem elég, emelhetek napi 3-ra? ??
Ja a másik a kavezoba van egy torszvasarlo es van neki egy cuki kislánya es megengette, h felvegyem ♡♡olyan de olyan jó érzés....annyira kis édes Aaaaa meg tegnap egy másik baba. Beszaladnak a pult mögé ;-) ott meg én felveszem őket, merthat vissza kell vinni az anyjukhoz hehe
Oh mennem kell melózni. ..
Mindenkinek szívből drukkolok! Ritkán irok, de olvaslak benneteket♡♡♡♡♡
Puszi!
Irszi na az már jó jel ha a másik két pasinak azóta lett:))))
szurkolok:))))))))))))))))))
Kicciri,na végre elfog ő menni hidd el csak kellett idő.
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!