Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
bocs, elfelejtettem, hogy most pihizés van :(
Meli
Vica! A pihizés reméljük jót tesz a ciklusodnak is, és mindennek a világon, aminek jót kell tennie!
Figyelj, arra nem gondoltál, hogy az előzmények fényében ha pozitívat tesztelsz, azonnal hanyatt vágod magad, és mint habituális (?) vetélő, fel sem kelsz a szülésig?
Csak nyomatod az Utrogestant, meg amit kell, pihengetsz, olvasgatsz, az erős pozitív teszt és az Uh-s megerősítés után esetleg sétálsz egy kicsit minden nap a jó levegőn...
Hátha ez segítene! Irszi
Na mi az, kislányok, alszotok? :-P
Vagy szexeltek, hogy jó sok kisbabánk legyen végre! :-) Dícséretes!
Mi ma is megtettük amit tehettünk, bő 2 órát feküdtem felpolcolva, egy kis gyertyával az elején.
Holnap még rágyúrunk, a többi nem rajtunk múlik...
Irszi
Karácsonykor még így néztem ki, csak hogy legyen összehasonlítási alap :)
A piros felsőbe vagyok :))))
Nem olyan rossz itt a bel-en se csak furcsa a sok cukros,Pszihes:((
2 hónapot leszek itt
Látom csajok sokan peteeresnel tartunk :))
Kenem a progi krémet.holnap megyek az endokrinhoz mert rossz lett a TSH-m :(
Szép estet :)
Évi
Sziasztok lányok Vica vagyok!
Évi mennyi lett a TSH-d?
Lányok, ha kell valakinek a PCOs az ezerarcú boszorkány című könyv dobjon egy emailcímet és átküldöm :)
Sziasztok!
Évi, én tegnap kezdtem a krémet! Alig van már benne............:-((((((
Vica, ügyes vagy, látszik nagyon! Én is megpróbálom visszafogni magam....:-)
Olyan kis frankó pocikám lett, de nem szeretném ha addig néznének terhesnek, amíg nem is vagyok az....
Nem fáj már a hasam, de a melleim sem, nem tudom mi van.
08.-án voltak pozitívak az ovu tesztjeim, 09.-én már nagyon halvány lett hirtelen. Gondolom akkor 08-09.-én repedtem, mert már 09-én sem fájt a hasam.
Tök jó kis vasalható mintákat találtam a facebookon, nézzetek meg párat ha érdekel!!!!
Én rendelek... simán kb. 500Ft, pólóval 2050Ft! 500 ft a posta költség! Tök megéri szerintem! Puszi csajok! Megyek, fel... az Utrót! :-D
Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!