Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kriszta!
15 év alatt én annyi tezstet elhasználtam,hogy tudom hogy melyik nega és melyik pozi:)
Tehát egy negativ teszt,napfénybe se lesz pozi!!!!!
Ezzel azt akarom mondnai,hogy egy negativ tesztet ha a fény felé forditasz,az akkoris fehér lesz és semmi nincs rajta!!
Ha látsz rajta valamit,az nem negativ!!!!!!!!!!!!!!
Sok nega tesztem van és egyiken sincs semmi,most megnéztem,fordithatom bármerre nincs ott semmi,csak a nagy fehér hómező!!!!!!!!!!!
Jol nézd meg!!!
Ajánlom neked is a digitálisat mint Melusomnak is!
Ott nincs kétség,az kiirja!!!
Ejj ha ott a csik,akkor a digitális már kiirná:))
Én sunyiba teszteltem mindig,apa csak később tudta meg:))
Kriszti. te jóóó ég!!!!!:DDDDDDDDDDD Tudtam!!!!!!!!!!!!
Ma már csak kettőt kell aludni, és ha láttál valamit, akkor tuti ott lesz!!!!!!!!!!!!!!
Jajjjjjjjjj, annyira izgulok!!!!!!!!!!! Te reményt adnál nekünk, akkor -Meli után, mert most már ő is babás- tényleg mi vagyunk a következők Pixivel!!!!!!!!
ja,, Kriszti, minden rendben lesz, és szép nagy pozit tesztelsz holnap után!!!! Ne igyál ám!!!!:) Max egy pici pezsit vagy vörösbort, de szerintem a nagy bulit halaszd a teszted utánra!!! Vagy tesztelj előtte!!! Nem akarlak "felizgatni", de tuti ott van az a kis huncut!!!
Én tegnap óta fűzöm, hogy ha idebenn van, adjon valami jelet, amiből biztosan megérzem...:)
Holnap kéne kb. kezdődnie a beágyazódásnak. Ma reggel megint bedőltem a mensiszerű hasfájásnak, aztán ugyanaz lett a vége mint tegnap. Bár most is, mintha...
De az a baj, hogy én ilyenkor átmegyek szimuláns üzemmódba, és produkálom a tüneteket. Azt hittem, annó már minden volt, hát végülis ez a hasfájás még nem...
Képzeljétek, a barátnőmnek fojt a tej a melléből... álterhes volt:) Aztán rá pár hónapra szerencsére teherbe esett:) Már a másodikat várja:) Puszi mindenkinek, szép hétvégét, hétfőn jövök! És regelek a facebookra is végre Pixike! Kriszti, nagyon -nagyon szorítok érted!!! Irszi
Sziasztok csajok!
MElusom tezstje sajnos negativ lett:((((
Még reménykedek benne azért,amig nem jön meg van remény ugye....
Remélem azért jol érzi magát olaszba és nem ezen agyal!
Kriszta!!!!!!!
Nagyon ügyes vagy hogy a halványka vonal ellenére kibirod hogy nem tesztelsz:)))
Én nem birtam:)))
De ha még mindig látod a halványka csikot,akkor ott baba van,igy a piázást hanyagold amig nem tesztelsz:))
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!