Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
:( sajnálom :( esetleg pár nap múlva újból tesztelsz? Szilvinek se mutatta még ilyenkor
Pixi
Sajnálom Kriszta,de még várj egy picit,nekem se mutatta a 12 dpo-n,csak órák mulva!!!!!
NEkem kajak időntuli volt a tesztem tudod és órák mulva jelent meg a csik....
Amig nem jön meg...tudod....
a nagy izgalomba elfelejtettem hogy ma van a szülinapod :)
Isten értessen és élj még nagyon-nagyon sokáig és sok zebrásodást!!!
ne feledd amíg nem jön meg van remény!!! továbbra is drukkolunk neked!!!!
Pixi
Sziasztok!
Sajnálom:( Azért nézz rá pár óra múlva, hátha. És ha esetleg mégsem jönne meg...;) Mikorra nem várod??? Mert amíg nem jön meg, addig bármi lehet! És oké hogy mensi előtt is mensisen fáj, nem de Szilvikének is úgy fáj, és ott van a babócája!!!!:)
BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOSSÁGOT!!!:) Legalább jól felönthetsz a garatra;)... az is valami. Aztán ott a harmadik hónap, és utánna a következőben is fog ám hatni a Closty! Nekem is hatott!!!!:)
A tegnapi picike is így fogant, akivel bebáztam. Nem akart jönni, aztán elmentek dizsibe, jól be...; aztán otthon egymásnak estek! ÉS persze aki tüszőérlelőt kep azért ritkán téved, de nekik pl. nem akkor volt a tüszőérés, de mondta a csaj hogy úúúgy kívánta a férjét! Hát, a természet tette a dolgát.:)
Meli, én nagyon örülök a hányingerednek!!!!! Bár sikerülne!!!!
Pixi, ügyi vagy, örülök hogy örülsz a hődnek:)
Én is kivagyok, reggel tök görcsölt a hasam, mensisen, úgy örültem, bár gondoltam hogy korai... de több órán át hajalban! Aztán kiderült hogy csak kakilni kellett...:( Gáz.
A meleim iszonyúak. Tényleg kezdem azt gondolni, hogy valahogy most először csinálják azt a hormonjaim, amit kell nekik, és ez normális baba nélkül is. Majd kiderül. Irszi
Egy pár óra mulva azért nézz rá arra a tesztre!
Sosem tudni,bár 12.napon még nekem se igen mutatta ki tudod!
De ha véletlen nem sikerül,nem ám feladni!!!!!
A closti hat a gyogyszermentes hónapban is,ahogy Irszike mondja!
Nekem is mensisen fáj a hasam,most is pl...
Sőt,most mintha enyhült volna a mellfájdalom is,ideges is vagyok kicsit,bár szerda lenne már!!!!!!!!!!!!!!
Krisztám!!!
Nagyon sok boldog szülinapot kivánok neked és jol basszál be,ha nega a teszt,kapcsold ki az agyad és ne gondolj semmire!!!!!!
Ezt küldöm neked,kicsit piásan még egy jot is röhögsz rajta:)))))
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
Szilvi
Sziasztok csajok!
Kriszti, nagyon sajnálom, de ne add fel, lehet az a teszt még pozitív pár nap múlva. A fiamat nekem is mensi elmaradása után 2 nappal mutatta csak a teszt!!!!!
ISTEN ÉLTESSEN NAGYON-NAGYON SOKÁIG!!!!!!!
Pixike, látod! Mennyivel másabb így a hőd! Eddig félrevezetted magad, ezentúl így mérj, meglásd, szép görbéd lesz így!!!!
Irszike, bakker te nagyon baba gyanús vagy :) Ezek a tünetek! Babás leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én teszteltem, természetesen fullosan negatív.
6.15-kor teszteltem és 7.45-kor újra megnéztem, hááátt..
nem tudom. Nem lehet rámondani, hogy lenne második vonal. NÉha! de csak néha fénynél látni vélek valami nagyon halvány vonalfélét, ugyanolyan vastagot mint a controll vonal, de nem lehet vonalnak nevezni. :(
Negatív :(
Biztosan korai volt még, ugyanis a hőm még mindig szépen 37 fok!!!!!
Szuper a görbém, ill. egyenesem, ilyen még soha nem volt.
Ma mértem utoljára, nem viszem a lázmérőmet nyaralni, mert elegem van, hogy minden nap 05.50-kor kelek a hőmérőzés miatt.
Nem fogom tudni, ha leesik a hőm :( Meglepetésszerűen fog lecsapni rám a mensim :(
DE vasárnap megint tesztelek, nem adom ám fel :)
Drága Krisziti!
Most már semmi sincs rajta, eltűnt az a halvány vonal is. Ki is dobtam :(
De figyelj! Te is és én is úgy érezzük a mai napig, hogy babásak lettünk!
Neked milyen a hőd?
Amíg nem jön meg, addig nem szabad feladnunk a reményt!!!!
Én most nagyon elszomorodtam, mert negatív lett. tényleg semmi csík nincs már. Biztos csak száradási csík volt.
De akkor miért ilyen jó a hőm???? Nem szokott 1 hétig 37 fokos lenni. Nem is értem, de komolyan.
Na, mindegy. Az még előfordulhat, hogy hajnali 3-kor indulás előtt pisilek egyet a tesztre :)
Hátha.... Szilvi addig dumálta tele az agyam, amíg el fogok lőni még egy tesztet. Az már elvileg egy újabb nap lesz, nem?
A Szilvivel azonnal fogok ám üzenni, ha valami óriási csoda folytán becsíkosodom :) Istenem, bárcsak úgy lenne!
7 kőkemény év, és még mindig semmi.
Nincs erőm újabb inszemhez :( Muszáj lett volna, hogy összejöjjön.
tudod, az az én legnagyobb bajom, hogy mivel kettőt szültem, akik azonnal összejöttek, én úgy gondolom és biztosra veszem, hogy átjárhatóak a petevezetékeim.
DE az inszemhez kötelező volt az átjárhatósági vizsgálat, amit én MEGTAGADTAM KÉT TANÚVAL ALÁÍRVA_!!!!
A doki pipa is rám, de én akkor is állítom, hogy nem kell a vizsgálat. Főleg azért nem akarom, mert iszonyatosan félek tőle, utána néztem és olvasgattam és baromira fájdalmas :(
Nem akarom a vizsgálatot megengedni!!!! A dokim szabin van augusztusban. Azt mondta, hogy akkor csinálja csak meg a 3. inszemet, ha megcsináltatom előtte az átjárhatósági vizsgálatot. DE nem akarom :(
Nagyon fáááááááááááááááááááj :(
A párom nyaggat, de nem fogom engedni!!! És kész!!!!!
Ezért akartam annyira babásodni és tényleg más ez a hónap, mint az előző inszemnél volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!