Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Meli!!! Tesztelj csak holnap, ha el is tűnt az ac sík, de ott volt valami... hátha!!!!!!!! És a hőd is...
Figyelj drága, ha én nem leszek kismama ebben a hónapban, nekem is kell menni átjárhatóságira, úgyhogy nem kell betojni tőle. Fáj, és? Akkor mi van?
A szülés kismiska ehez képest! Tuti átjárható vagy, de biztos vagyok benne, hogy én is. De ha meg kell csinálni, akkor meg kell csinálni és kész. Punktum! Majd egymást támogatjuk:) ha ki tudom fizetni, akkor bevállalom előtted, és majd elmesélem milyen volt! (úgy 40.000körül van az ultrahangos, és aki engem inszeminál, nem hiszem hogy elfogadja a másét... Inszemnél viszont ragaszkodom hozzá!!!!
De állítólag altatásban is csinálják a röngenest.
Én is kivagyok már ettől a hónaptól nagyon!!!!
Kriszti, de jó neked hogy ilyan olcsó az orvosod! Én általában 5.000Ft alatt nem úszom meg! És havonta többször járok, + gyógyszerek. Most asszem 4* voltam... eddig!
Hétfőn azért tesztelj ha nem jön meg, kívánom hogy csak huncutok legyenek a babáitok, és azért ne mutassák magukat!
Meli! Szilvikénk mikor is tesztelt pozit??? Nem a nyaralás után???
BABÁÁÁÁT AKAROOOOOOOOK!!!!!!!!!! Gólya, hallod?!?:D Irszi
Olyan drágák vagytok mind, NAGYON SZERETLEK TITEKET!
Olyan jó, hogy így drukkolunk egymásnak! biztosra veszem, hogy babásak leszünk mind az idén még !!!!!
Az én dokimnál 40.000,- az átjárhatósági, 10.000 minden UH. Baromi sokban van már így ez a két inszem és az előkészületek. Elég is ebből a pénznyelésből, mostmár igazán ott lehetne a baba :)
Kész vagyok, ahogy TE is írtad Kriszti, ha az embernek ott vannak a tesztjei, akkor nehezen állja meg. Én most betankoltam, van vagy 8 tesztem :)
na csajok látjátok én ezért nem tarok itthon teszteket mert nem bírnám meg állni hogy ne tesztelgessek :/ a másik meg amit korábban is leírtam Irszinek hogy nem akarok negatív teszt felett üldögélni,plusz még pénz kidobás is :/ és olyat is olvastam hogy minden 3. terhesség vetéléssel végződik :O ,valaki nem is veszi észre és betudja egy normális mensinek,én nem tudnék abba tudadba lenni hogy teszteltem egy pozítívat majd elvetélek és az orvos még ilyen korai terhességnél semmit nem tud tenni :'( a természet egyszerűen "szelektál" :'( Kriszti,Szilvi pár nap múlva teszteljetek újra és szerencsés csíkosodást!!!! DRUKK!!!!!!!!
Pixi
Na elöször is:
Ne kazettás teszttel csináld ilyen korán,ha azzal csináltad,szedd szét,mert ha halványka a vonal,akkor nem látod a kis ablakon keresztül!
Én 11.nap reggel is csináltam tezstet,betudtam full negának,irtam is itt nektek,hogy negativ,mit is vártam....
Na mikor elindultam itthonrol vittem magammal a nega tesztemet,nekem tesztcsikom volt!
Aztán kijött rajta valami érdekes,nem piros csik volt,hanem fehér bemélyedés,mintha a körmömmel karcoltam volna meg,betudtam annak,hogy bizti hibás a teszt!
Aztán a 12.napon csináltam meg reggel a 10-es tesztcsikot,negativ....rá 2-3 óra mulva ránéztem és egy über halvány nagyon nagyon halvány télleg...vonal volt ott...Néztem péntek-szombat-vasárnap:))
Mindenhova magammal vittem:))
Néztem sötétbe,normál fénynél,napfénynél,lámpafénynél,fürdőbe,szobába,utcán mindenhol:)))
Ez miatt vettem meg a 14.napon a digitális cb-t,ami délutáni pisiből rögtön kiirta:)
15.nap reggel megint csináltam egy 10-es tesztcsikot,olyan halvány volt,hogy fényképezni nem lehetett!
16.napon a rossmannba vettem facelle tesztkazettát,na az már szép erős pozi lett,az maradt meg emlékbe....
Szóval én azt mondom,hogy várj még,vagy ha még meg van a teszted szedd szét és ugy nézd!!!!
Nekem a kislányomnál is 3 nap késésnél lett nagyo halvány pozi,de már kidobtam a kukába a tesztet,aludtam egyet és mikor felkeltem,tök véletlenül kivettem és egy über halvány csik volt rajta:)))
Szóval amig nem jön meg van remény:)
A hőmérőzésről meg nem jó a teóriád Krisztám:))
Azzal az ovudat is és a mensidet is ELŐRe be tudod lőni,nekünk is ugy sikerült most:))
Bár nekem nem macerás,én rendesen szerettem mérni:))
Szilvi
Kiszámoltam, ennyi pénzből vehetnénk egy tucat etióp árvát....bocs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:S
Irszi
Meli, jó nyaralást!!!! Élvezd ki minden percét!!!!
Kriszti! Én a dokimtól veszem a teszteket, van steep vagy mi a nevük. Tesztcsík, 200FT/db. Van itthon pár drágább, de azt már csak akkor akarom megcsinálni, ha a tesztcsík pozi. Abból a legszebb pozi menne emlékbe:) Már annyi pénzt kidobtam tesztekre hogy csak na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!