Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
A fiammal a zöldborsófőzelék volt az első jel teszt előtti nap:))))))))))))))))
Megettem egy üveg borsóból főzeléket:)))
Másnap pozit teszteltem:)))
Hajrá csajok,Kriszta,Melusom!
Gyorsan feküdjetek le,hogy hamar reggel legyen:))))
Szilvi
Irszi,annyira írogattad a dinnyét hogy én is megkívántam :D gyorsan ki is kaptam a hűtüből és most itt majszolgattom :D Kriszti,úgy érzem hogy alig fogok tudni aludni az izgatottságtól :) pedig nem is én tesztelek :D ha meg rám kerűlne a sor a tesztelésnél akkor meg lehet nem is aludnék :D
Pixi
Drukkkkkkkkkkkkkkk csajok reggelre:)))))))))))))
Én már fennt leszek korán és jövök hozzátok:))))
Nagyon drukkolok:))))
Irjatok ám mindenképp!!!!!!!!!!!!!!
Szilvi
Kriszti, nagyon izgulok helyetted is! Annyira drukkolok! Még éjfélig pisilj, utána bírd ki, hogy 6 órát bent marad a pisi :) Jaj, mikor lesz már reggel???????????????
Kívánom, hogy egy pozitív teszt legyen az idei szülinapi ajándékod!!!!!!!!!!!!!!!!
Meli
Egész nap hányingerem volt :(
Meli
jó reggelt! Kriszti!!! na mi lett az eredmény?hú de nagyon izgulok!!! :)
Szilvi,ma reggel már hüvelyben mértem az eredmény 36.9 !!! ilyen magas szájban mérve mindig csak mensi előtt volt egy nappal! nagyon köszi a tanácsodat <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!