Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
jó reggelt!Évi jól átvertek :( képzelem milyen csalódott lehetsz most :( sebaj fel a fejjel új hónap új remények!remélem még fogol azért jelentkezni :)
Melinda,ez a beszéd,csak így állj a dolgokhoz is továbbra :)) és zebrásodjál!!! :)))
Kriszti,már holnap teszt!!!! felkészűltél rá? nagyon izgatott vagyok már :)))
Irszi,továbbra is írd a megérzéseidet :)
Szilvi,Emerencia hova letettek? talán nagyon fáratak vagytok a pocaklakóittok miatt? :) de irigyelek titteket :)
Melinda,nem marat fent a hőm :'( leesett,de nem alaphő alá,már most tudom hogy ez a hónap sikertelen megint :( na de sebaj,szorgalmasan iszogatom a teát,két hét múlva pedig orvos :)
Pixi
Itt vagyok lányok:)
Nem tűntem el,csak tegnap ennyi dolgom volt,hogy estére értünk haza....
Évi!
Nagyon sajnálom,hogy igy átvert a vérvétel,nem is értem hogy lehet ilyen!
Kriszta,Melindám!!!
Holnap péntek,nagyon drukkolok nektek:)))Mindennap az eszembe vagytok,csikosodnotok kell,nincs mese:))
Irszi!
Érezzél sok mindent,minden uj dolog ad egy kis reményt és jó ha még nem éreztél még olyat:))
Pixike!
Megy a drukk neked is,ki tudja miért esett le a hőd most:))
Nekem is leesett a 10 dpo-n:))Akkor kezdtem sejteni hogy valaminek lennie kell,mert nekem sosem esett le....
Amugy elég cikk cakk os a görbéd,ha szeretnéd mutatok a görbéimből neked,arra a doki azt mondta nekem,hogy tökéletes görbék,ilyennek kell lennie!
Mindig egy időben méred?Hol méred a hőd és milyen hőmérővel???
Mert nem mindegy sajna....
Ird le,ha tudok segitek benne,csak nekem furi,hogy fel-le megy a hőd!
Szilvi
linkelj be egy be egy párat,kiváncsí vagyok rá :) higanyossal mérem és szájban,ma a 4.dpo-essett le 0,5 fokot ez nagyon sok :/ több min valószínű hogy azért ilyen cikk-cakkos görbéim vannak mert a pajzsmirigyemmel van gond :/
Pixi
Jó reggelt Kismamáim, Mindjártkismamáim!:)
Kriszti, tűkön ülök!!! Én már az ovum óta olyan szörnyen rosszul alszom... most vagy túlpihentem magam, vagy ennyire izgulok:) Az utóbbi sem nagyon érdekel, legalább sok a pozitív gondolat:D Jajj, annyira izgulok!!!!! Mit érzel??? Nagyon kár hogy elment a hosszú leveled, de írj nekünk valamit magadról!!!!
Holnap már minden bajom lesz hogy mikor jelentkezel, írd meg ma légyszi hogy reggel mikor leszel leghamarabb gépközelben!!!
És még szülinapod is lesz...:DDD Lesz tortád? Buli???:)
Évi, csak előre! Krisztinek is azt írtam a múlt hónapban, hogy ilyenkor már ébredeznek a kis petesejtek, amik közül aztán a tökéletesből lesz a következő tüszőcske!
Szilvi, mesélj!!!!! Mikor mész pontosan dokihoz??? Kismamatünetek???:)
Emerenciával vajon mi lehet???
Pixi, nyugi, nekem is cikkcakkos volt a hőgörbém, ha esetleg gondot jelent is, könnyen tudnak rajta segíteni.
De látod, Szilvi is azt írta, hogy neki is visszaesett, és nála csak annyit jelentett hogy megérkezett a kis trónörökös:) Még ne írd le ezt a hónapot, bármi történhet!!!
Tessék belém is lelket önteni, hisz én igazából azt gondolom hogy lecsúsztunk az ovuról, de nem vagyok hajlandó elfogadni. És végül is a dokim szerint pont jókor voltunk együtt...
Szóval esély mindíg van! Ha most nekem van, akkor neked is!!!
A melleim változatlanul nagyon érzékenyek, az alhasam néha furin fáj. Mintha nagyon finoman megtekernék néha a méhemnél, vagy egy csavarhúzót szúrnak bele -óvatosan. Hülyébben nem tudom megfogalmazni!:)
És tudom, még semmit sem érezhetnék... vicces!
Lányok! Ha mondjuk vasárnap volt ovum, akkor a vasárnap az első nap, és ma van az 5. dpo? Irszi
Aki még nem reggelizett csajok, annak itt egy remek variáció májkrémes kenyérre!:)
Krisztikém, holnap ilyet kérj reggel az ágyikódba!!!
Meli, te mikor tesztelsz pontosan???? Irszi
Sziasztok lányok!
Olyan csúcs álmom volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek, álmomban teszteltem tök pozitívat. Nem ám halvány vonal volt rajta, hanem full pozitív és két tesztet is előttem,mert nem hittem a szememnek.
fúúúú, még most is libabőrös lettem tőle :)
Szóval pozitív lett, baromira örült az egész család. És az álmom folytatásában volt egy csodaszép barna hajú kislányom, 1 év körüli lehetett és bordó plüssrugdalózó volt rajta :) Akkor ébredt fel és várta, hogy kivegyem az ágyából :)
Hihetetlen erőt ad ez az álom! Ez nem lehet véletlen :)
Gyorsan ellőttem reggel egy LH tesztet jóstesztként, és szépen látszik ám rajta a 2. vonal. Kár, hogy nem terhességi teszt volt.
DE majd holnap reggel! Történjen csoda és legyen egy halvány vonalam!!!!! Bár még csak épp a 10.dpo-t kezdem meg holnap :(
A hasam két teljes napig iszonyat görcsölt, rohangáltam nézegetni, hogy vérzek-e, de hála nem!!!!!
Mára elmúlt :) Talán beágyazódott???
Gyerekek, én már behülyülök, de érzem, hogy ott van!!!! Csak nehogy pofás legyen a vége megint!!!!
Pixike, az nem baj, ha lement picit a hőd, holnapra szépen visszamegy, nehogy nekem feladd már!!!!!!
Irszike, amikor volt az ovud, másnap lesz csak az első dpo. Nem az ovu napján :(
Képzeljétek, még feljebb ment a hőm, mutatom a görbémet!
Bíztató?
Krisztike, mindenki tűkön ül a teszted miatt, hajrá, mind-mind Veled vagyunk és két csíkért drukkolunk!!!!!
Évi, ne csüggedj, jön a baba a köv. hónapban :)
HAJRÁ CSAJOK, BABÁSODJUNK!!!!!
Kár, hogy már csak holnap tudok írni nektek, mert utána 10 napig nem írhatok :( Nem leszek gép közelbe, de Szilvinek tudom a mobil számát és neki üzenni fogok, hogy végül babás lettem-e, és Ő majd továbbítja Nektek az üzimet :)
Szép napot mindenkinek!!!!
PUszi!
Meli
:))) tök jó Kriszti hogy ilyen boldog vagy!!!!:)))
Csajok, egy órája megettem 2 kakaós palacsintát, és most lefolytottam még 3-mal... persze nekem nem kellett volna, és tegnap este még a Merckformint is elfelejtettem bevenni... a héten már másodszor...
DE: mindjárt hányok! De jóóóóóóóóóóóóó!!!!!:) Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!