Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok leendő és jelenlegi kismamák!
Éjjel nagyon fájt a pocakom, most valamivel jobb. Soha nem volt még ilyen, tehát ahogy írtátok, minden új jel, lehet egyben pozitív dolog :)
Kedves kérdező, nem baj, ha 9 dpo-n fáj a pocakod, ne félj tőle, okozhatja a baba is :) Olyan sok helyen olvastam, hogy mikor babásak lettek, fájt mensi-szerűen a pocakjuk a lányoknak!!!
Kriszti, kérlek még péntek reggel teszt után írjál azonnal, mert kb. 2 óráig tudom megnézni az üziket, és ha nem tudom meg, hogy mi a helyzet Nálad, kész, kinyír a kíváncsiság :)
Pozitív lesz, hidd el! Hányadik dpo-n leszel pénteken????
Én félek megcsinálni a tesztet.
Pixike, Irszike, Ti nektek most nagyon hosszú lesz ez a várakozás a tesztelésig, de mint ahogy mondtuk, idén itt mindenki babásodni fog, úgyhogy hajrá, számojátok a napokat!!!!
Amúgy a tüszőrepedésről annyit, hogy az 1. inszemnél mikor 8 tüszőm volt, első ovulációs napon 4 szabadult ki, és másnap is újabb 4.
Most a 2. inszemnél én már éreztem hasfájást délelőtt is, és pont aznap esett le a hőm, de ugye másnap amikor fel kellett volna mennie a hőnek, ugyanannyi volt, tehát másnap repedt a többi tüsző. Illetve lehet, hogy pénteken azért fájt annyira a hasam, mert a maradék 4 tüsző addigra érhetett be.
Komolyan, ezt nem lehet tudni.
Én csak reménykedek, de ha ezek után (hogy így fájt ma és tegnap a hasam) nem leszek babás, hát iszonyat összetörök a nyaralás kellős közepén. Nem teheti velem ezt az élet!
És pont miután hazajövünk, azon a héten lesz a párom 62 éves. Gondoljátok el, mekkora ajándék lenne neki egy baba!!! 7 év után, UrIsten :)
Évi, gratula, szívből örülünk, gyere a hírekkel folyamatosan!
Emerencia, mi a helyzet?
Szilvikém, ne aggódj, ha fáj is a pocód, a babóca helyezkedik, szövi a kis érhálózatát, 12.hétre készen kell lennie a méhlepénynek, onnantól aztán az veszi át a baba táplálását és a progi termelést. Most még fájdogál addig a pocód.
Azt hiszem, itt mind-mind szívesen átvállalnánk a pocakfájdalamat úgy, hogy tudjuk, baba van a pocónkban, igaz lányok?????
Írjatok! A görbém ma is folytatódik egyenesen, nem is görbe, hanem egy vonalzó. na, ilyen sem volt még soha, látjátok? Talán jó jel lehet????
PUSZI MINDENKINEK, SZÉP NAPOT!!!!!
Meli
jó reggelt :) így van Irszi,aki itt van 2012-ben mindenkinek lesz egy pocaklakója (vagy több) szépen sorban :) csak győzzűk kivárni :D de jó lenne már ha mindenki babás lenne :) Évi,mihamarabb gyere a hírekkel nagyon várunk :)) Melinda csak pozítívan tudod ;) Kriszti,mikor lesz már pénteken? :))) annyira izgulok érted!!! :)
így alakulgat a görbém :) még sose volt ilyen hamar ilyen magas :) remélem fent is marad! :)
Pixi
Évi, mi újság??? Gondolom még nem tudsz semmit. Jajj, nagyon bízom benne hogy ez egy gyönyörű baba a méhedben, esetleg kettő...:)
Kriszti, nagyon izgulok érted!!! Olyan jó hogy mindenféle bajod van;) Remélem azért, mert a babád rndezkedik a kuckójában!
Meli, minden rendben lesz! Azért pihizz te is minél többet, hogy ezzel is segítsd ŐT:) Biztosan ott lapul már bennt, és kezdi befurkálni magát a legjobb helyre a világon: a pocidba!!!!:)
Valaki írta hogy álterhes:) Hát, én is az leszek, azt hiszem! Ez a cicidolog olyan furi, igaz hogy még semmi sem lehetne, és a spermák miatt én esélyt sem nagyon látok.... Inkább azt gondolom, hogy talán most kezd normálisan működni a hormonrendszerem, és csak olyan dolgokat érzek életemben először így 32 évesen, amit más mindíg is érzett, minden ciklusban... Azért nekem nagyon furi. A hasfájás is megvan, most épp a bal petefészkem görcsölget egy picit, de gondolom a progi miatt szívódnak fel a tüszők, és megy bennt a harc, hisz nem azért értek meg hogy most felszívódjanak...:)
Aztán izomlázszerűen is fáj, de szerintem az meg a kispárnázás miatt van, nagyon kényelmetlen egy idő után.
Szilvi és Emerencia... nektek olyan jóóóóóóóóóóóóó! És igen, átvállalnánk minden tünetet! Én már úgy vágyom egy jó kis kismamás hányingerre, vagy undorodásra a szagoktól....
Pixi, helyzet? Irszi
Pixi, remélem mi valahogy így haladunk:
köszi a kérdésed Irszi :)még mindég fájdogál a petefészkem úgy mint tegnap ha leülök a ha felállok,olyan minta belűlről nyomnák és egy pattanás ennyi :) nálam is újak ezzek a tünetek akárcsak nálad amiket most érzel nagyon szorítok neked :) és persze Melindának,Krisztinek és Évinek is! bár én biztos vagyok hogy mind babásak :)))
Pixi
Irszi!most jutott eszembe hogy ha mi ugyanazon a dpo-n járunk akkor mi majdnem egyszerre is szűlnénk :D de jó lenne,ha most sikerűlne :))) akkor mindig ugyanaz a vizsgálatok,UH stb. :)))
Pixi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!