Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok lányok! Megy a drukk mindenkinek!!!
Pixi, tuti megvolt az ovud, a pocakod meg a folyadéktól még 3-4 napig fájni fog, de az kibírható. Innentől kezdve csak számolni kell a dpo-kat :)
Én is számolom már. Nem bírom ki a 12. dpo-ig, ne hari lányok, de muszáj tesztelnem a 10.dpo-n. Tudom, negatív lesz és nagyon fog fájni a tény, de amíg nem fog megjönni, addig ott lesz a remény.
Nem érzek semmi hasfájást, elmúlt minden péntek este óta.
Ez nem tudom, jó jel-e.
Jó lenne pénteken azzal a tudattal elindulni Olaszba nyaralni egy hétre, hogy nem négyen, hanem öten megyünk. Istenem :)
Melinda
Irszi, tessék bízni benne, hogy jókor akcióztatok. Ott az esély, bízzál benne!!!!
Tényleg baromi sok pénzbe kerül ez az egész gyerekcsinálós dolog. Kiszámoltam, mi a két havi inszemnél összesen fizettünk mindennel együtt (2x spermavizsgálat) 285.000,- Ft-ot. Eldobom az agyam.
Muszáj összejönnie, mert ahogy halad az idő, egyre elkeseredettebb kezdek lenni. Lombikot nem akarok!!!!!!!!
Pixike, a görbéd alapján 1000%, hogy tegnap megvolt az ovud, úgyhogy baromi jó volt az időzítés, összejött tuti az a kiskölyök!!!
Csajok csak pozitívan!!!! Rekordot fogunk dönteni ebben a hónapban, mert mindannyian babásak leszünk, OK?????
Bízzunk benne!!!!!!!!!!
Melinda
Igen Kriszti, kívánom Neked a legboldogabb kétcsíkos szülinapot!!!! Teljesüljön a kívánságod, légy babás! Szívből kívánom :)
Meli
Szilvus, mi van Veled? Nagyon eltűntél kismamák gyöngye :)
Jól vagytok???
Jelentkezz itt is ám :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!