Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Ma van a 11. nap, és 4. naptól kapom a Merionalt. Tegnap kaptam az utolsót, összesen 7-et. A férjem utolsó eredménye: 12.1m/ml, 70% nem mozog, 10% renyhén. Előtte több is volt, ez az utolsó a legroszabb -a gyógyszerszedés után 3 hónappal.
Megköszönném ha leírnád a tiéteket is, talán segítene! Főleg hogy ott a baba!:)
Irszi
A miénk 57M/ml és ebből 45% mozgott.
Egyik doki azt mondta lassuak mert 50%-tól jó,de tömtem E vitaminnal szegényt:)
Akihez járok doki azt mondta,hogy ez egy jó eredmény,főleg a mai stresszes világba:)
Mit szedett a párod?Az E vitamin gyorsitja őket,próbáljátok ki,azzal nem ártotok:)
A másik amit tudok mondnai,szex előtt,igyon meg fél órával egy kávét vagy egy energia italt,mert az is felturbózza őket:)
Nem hülyeség:)
Nem elsz még tüszőrepdi,főleg hogy a 11.nap,ha mérnéd a hődet még pontosabban be tudnád ám lőni:)
De stimulálásnál általában késik a repi:)
Remélem segitettem:)
Nem tudom, pont most beszéltük meg hogy na akkor most....:)
Már túl vagyunk az E vitaminon, a méhpempőn... Proviront szedett. I.
Irszi, figyelj! az én párom idős, 62 éves. Mikor áprilisban megnézték a spermáját, akkor ez volt az eredmény:
40% mozog, de azok is egyhelyben,
0% lassú mozgású
0% gyors mozgású
80% defektes alakú, és rossz elfolyósodás
Mennyiség: 65 M/ml.
3 hónapig szedett FER14 vitamint (12.700,- Ft egy havi adag)
Az eredmény ez lett most:
85% mozog, 70% gyorsan mozog, 20% defektes
Mennyiség: 115 M/ml.
Van különbség!!!!! Nem hittem benne, de ez csodaszer!!!!
Ki kéne próbálnotok!!!!!!
Nálunk is előtte az volt, hogy ha együtt voltunk, akkor két napig várni kellett, mert kb. 1 csepp jött ki szegénynek, mikor elment, azzal meg nem sokra megyek.
Legutóbb pedig 7,5 ml-t adott le mintának 4 nap gyűjtögetés után.
Az első inszeminációnál 4 milliót kaptam vissza, most a 2. inszemnél pedig 24 milliót!!!! És ez a FER14-nek köszönhető!!!!!
Az ovu teszt szerintem negatív még.
Az én tüszőim most 29 mm-esen repedtek csak meg.
Szerintem még 1-2 napot várj a repedéssel.
Ha mindkét vonal egyforma, mint februárban, akkor másnap reped a tüsződ. Nálam is ez volt.
vasárnap este lett tök egyforma, és kedd reggel repedt a tüszőm.
Melinda
Támogatom Meli véleményét:)
De ha már ma nem birjátok szexeljetek ma és hétfőn,sztem vagy héfőn vagy kedd hajnalban repedsz!
Ne felejtsd a kávét vagy energia italt:))))
Mikor mész vissza dokihoz legközelebb?
Kriszta!!!!!!
Mi van veled,nem ám eltűnsz:)
Szilvi
Az esti LH-m alapján holnapra halasztunk:) Ezt nézzétek meg, és kérem a véleményeket! Irszi
A férjem eredményei:
I.
sp. szám: 23m/ml
sp. motilitás:28%
sp. normál morf.: 19%
funkc.sperma konc.: 2.3m/ml
mozgó sp. koncentr.: 2.3m/ml
II. 3havi Proviron után:
sp. szám: 76m/ml
sp. motilitás: 51%
sp. normál morf. 34%
funkc. sp. konc.: 21m/ml
mozgó sperma konc.: 38.7%
III. 6. havi kontroll, 3 havi gyógyszermentes idő után:
sp. szám: 18m/ml
sp. motilitás: 23%
sp. normál morf.: 18%
funkc. sp. konc.: 1.7m/ml
mozgó sperma konc.:4.1m/ml
IV. vizsgálat 2 hétre rá, 2 heti gyógyszerszedés (újra Proviron) után:
spermatogramm: 12.1m/ml
20% élénken
10% renyhén
70% nem mozog!!!!
Kóros alak: 10-15%
Így jutottunk el az én dokim ajánlására ahoz az andrológushoz, ahová most készülünk. 30.000Ft az első alkalom, ha csak 1 vizsgálat van...
És ezért izgulok annyira! Az utolsó eredmény után 2 héttel abbahagyta a gyógyszert, és bejelentkeztünk andrológiára. Most az a kérdés, hogy egy havi gyógyszi feltornázta-e annyira az értékeit, hogy segítsen rajtunk, vagy sem. És ugye 2 heti gyógyszerszedés után még romlottak az értékek... Irszi
Ja, és 10m/ml -től javasolják az inszeminációt, és igen pengeélen táncolunk, de a (nem)mozgásuk miatt mi már beleesünk ezzel az utolsó eredménnyel. Most a 3. andrológustól várjuk a csodát, illetve ettől a hónaptól. A Proviron egyébként 5.000FT/hó, de eleinte szedett mellé 1g méhpempőt/nap, multivitamint, napi 200mg E vitamint és 500mg C vitamint. Most csak cinket kellett.
Melinda! Ti melyik eredménnyel vágtatok bele az inszembe? Nálad minden rendben volt? Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!