Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok! Nekem mindegy, de a ciklus sem rosz ötlet, ott én is regisztrálva vagyok (1 perc az egész!). A Facebookon még nem, de ha mindenki megy, természetesen én is! Csak akkor majd valami álnéven kell nyomnom, a munkahelyemen nem tudják a babaprojektet (tuti hirtelen légyszámleépítenének), és így hogy ilyen nyögvenyelősen megy, csak egy nagyon szűk társaság tudja a részleteket, a többiek nem. És szeretném ha ez így is maradna. De nektek külön küldök majd képet meg minden, majd kitaláljuk hogy jó legyen!
Szilvi, szupi a 4mm-es Csodád! Úgy örülök!:) Képet- képet -képet!
Persze hogy nyomatom a gólyákat, lehet hogy így könnyebben idetalálnak, hogy ki van nekik táblázva az út!:)
Irszi
Az én barátnőm:))
Őt is itt ismertem meg a gyakorin és nagyon jó barátnők lettünk:)
Ő is küzd a babával,csak ő már az inszemnél jár és neki is drukkolni kell:)
Hétfőn volt a beavatkozása és most számoljuk közösen a napokat:))
Én benne vagyok a ciklusosba is meg a facebookosba is:)
Szilvi
Irszikém,nincs még képem:((
Majd 10 nap mulva kell mennem megint,akkor már kérek a kis babszemről:)
Oks Szilvi, azt a 10 napot valahogy kibírjuk! Ha te is:) De olyan izgi!!!!! 10 nap múlva már szívhangot is hallasz, igez? Vagy legalábbis a pulzálást... Jajj, mindjárt elsírom magam! Milyen bőgős lettem! Biztos a hormonok, ma már a 8. Merionalt kaptam!
Kedves M! Írsz magadról pár sort? Ha már így összeakadtál velünk!:)Köszi a többiek nevében is! Nagyon drukk neked! Van egy ismerősöm, neki az első baba az első inszemnél összejött!!!! + ha nincsenek velünk az égiek és el kell mennünk augusztusban Pestre, én is elég borulátó vagyok, szerintem nekünk is inszemet fognak javasolni....
De nem, ennek a hónapnak ösze kell jönnie! Olyan régóta vágyunk már a mi kisbabánkra, most sikerülni fog!:) Mindannyiunknak!
Irszi
Itt a gólyám csajok:))
Szép reggelt és hétvégét nektek:))
Szilvi
Ok Pixi, akkor majd te segítesz! Egyébként a ciklus, hut én is vezettem, egész jó, nagyon sok érdekes dolog van rajta, bár sokmindent nem töltötte, csk a hőt, a 18-at, nyákot, hangulatot. Ha szükségem lesz rá, akkor augusztustól megint hőmérőzök én is aszem.
Szilvi, köszi a gólyát! Már el is mentettem! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!