Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szia Irszi!
A fer 14-et még nem próbáltátok?
Akkor elvileg nálad nincs is gond?
Szilvi
Azt még nem, de mostmár augusztusig várunk.
Gond velem is van, már annó többször leírtam.
Érlelni kell a tüszőimet, és nem tudom hogy maguktól megrepednek-e. A hormonszintem gátolt. IR-re Merckformint szedek. Kevés a progim, azt is kapok. D vitamint is. A nyálkahártyám most először normál méretű, talán az eü. kaparás tett jót neki (ezért csinálták). Szóval nem egyszerű a helyzet:( És az Lh tesztem most is ugyanolyan, mint tegnap este. A PG53 szerint sem vagyok termékeny. Nem is érdekel, apajelölt hazajön, aztán nekiugrok:/ Irszi
Estére jo lesz az az lh tezst,ne aggódj,amugyis késő délután mutatja rendesen az lh csúcsot,ne izgulj ez miatt:)
Nekem a kisfiam(14 éves),ő is clostis baba volt,mert nekem sem volt rendben a peteérésem,nem értek rendesen,rásegitéssel lett csak meg,5 évig nem estem vele teherbe mire kiderült,hogy peteérésem sincs és pco-s is vagyok,segitett a closti,akkora ma már mint egy ló,én se vagyok kicsi,de ugy kell felnéznem rá:)
Szóval jó lesz az ne aggódj:)
Köszi!:) Már totál kivagyok... Nekem a closty megette a nyálkahártyám, 2 clostis hónap után derült ki. Így most Merionalt kaptam. De nagyon nehéz belőni az időzítést, és tényleg annyira félek hogy nem sikerül, ez a spermakép olyan elkeserítő... olvastam itt olyat, akinek ezzel az eredménnyel lombikot csináltak. Tegnap óta kell kennem a progi krémet, és hétfőtől Utrózok. Na megyek, csinálok ebédet, hátha lenyugszom. Köszi a megértést:)
És annyira grtula nektek:))))))) Jól vagy? Irszi
Irszi, ne legyél elkeseredve!!! Mi is az első inszemnél 65M/ml-el kezdtünk neki, amiből 4 milla lett feltéve. A doki azt mondta akkor, hogy 4 millió spermából kb. 4 gyerek tud megfoganni.
Én még mindig nagyon ajánlom kipróbálásra a FER14-et.
Nem hiszek a szememnek mai napig, hogy mennyi spermája lett tőle a páromnak.
2 hónapja még panaszkodtam Szilvinek, hogy nem látok produktumot "kifolyni" szerelmeskedés után, hogy nincs egy árva spermája sem a páromnak, csak 1 vízcseppnyi.
Most meg tök sok lett!!!!! Ezért is bízom benne, hogy most 24 millió spermából csak megtermékenyíti valamelyik petémet 1 db spermium :)
Fel a fejjel, el ne kenődj Nekem, jönni fog a baba!!!!!!
A videófilm aranyos volt :)
Melinda
Irszi, a closti nekem is zabálta a nyálkahártyámat, de a dokit nem érdekelte. Emlékszem, a 7.napi UH-on 9 mm volt a nyálkahártyám, és két nappal később 6 mm volt úgy, hogy napi 3x100mg E vitamint eszem.
Most emiatt is aggódom, mert az inszem napján a ciklusom napján volt 9 mm a nyálkahártya. Azóta nem tudom mennyi lehet, elegendő-e ahhoz, hogy jövőhét kedd körül be tudjon ágyazódni az én kis embrióm, ha van :)
Doki szerint elég a 7 mm. És most van egy lány, akinek 7mm volt a nyálkahártyája a beágyazódáskor, és most 9 hetes :)
Tehát van remény.
Én most kicsit elbizonytalanodtam abban, hogy bevállaljam-e a 3. inszemet, ha nem jön össze a babánk. Azért nekem nagyon sok fájdalommal jár ez a rohadt clostizás :( DE a párom hajthatatlan. (Nem neki fáj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!