Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok ebben a nagy melegben????
Meli
Letekertem a 20percemet,de majd ki tikkadok...később rosszabb lett volna,most nem ment több...majd ha jobb lesz az idő.Most itt idegeskedek hogy a keresztfiam milyen buta...verekszik,meg köpköd mióta oviba jár:((néha elgondolkozok nem olyan könnyű szülőnek lenni.
Évi
CSAJOK!!! G Y E R E K E T A K A R O K ! ! !
Meli
VÉGRE MELI :)))))))) VÁGJATOK BELE AMIBE KELL.ÉN IS :))))))))))))
ÉVI :)))
Sziasztok, Vica vagyok!
MELIKÉM VÁGJATOK BELE, MI ITT LESZÜNK ÉS FOGJUK A KEZED!!!!
Velem semmi különös eddig :)
MELI!!!! de jó, hajrá:-)
Évi szuper jó a progid:-)))))
Kriszti gratula az évfordulóhoz:)
Én holnap megyek 2.vérvételre reggel.
Dög meleg van, elviselhetetlen.
puszi
Lilla milyen verveteled lesz???
Évi
Sziasztok Csajok!Koszike a gratulaciokat :-))))edesek vagytok!Lilla remelem jo lesz a vervetel eredmenye!:-)Livikem uuuugy vartam h.jossz a pozi teszteddel!!varjuk a teszted!:-)Melikem orulok h.akarod vegre megint igazan!Irany a doki!:-)Meg melegeben egy lombik aztan lehet babaruhat venni!Jaj mar en is ugy varom h.vasarolgassak a pocaklakomnak.Olyan irigy vagyok a baba-mama boltokra ha meglatok egy ilyet ugy bemennek de nem fajditom a szivemet.
Iszonyt a meleg mar nem tudom hova menekuljek :-\ sehova.majd csak lesz huvosebb hamar.Puszi Csajok kitartas!:-)
Évi,
19.cn-i vérvétel lesz, bár még csak 18-on vagyok, de holnap szombat ezért most kell mennem:)
Aztán lesz 21.napi és 23.napi is. hétfőn, szerdán. Kíváncsi vagyok milyen eredményeim lesznek. :)Volt már régebben hormon vizsgálatom,de ez komolyabb.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!