Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jó reggelt lányok Vica vagyok!
Lívi várjuk a híreket!
Jaj lányok én amíg ilyen meleg van én szerintem nem tesztelek , már egyre feljebb megy a hőm, 100000% hogy nem volt még ovum, semmi, 1 hete jött meg, hát én nem tudom, de szerintem a melegtől ilyen magas, már 37 !!!
Sziasztok Csajok. Livi nagyon megy a drukk.:) Úgy döntöttem,hogy elvégzek egy műkörmös tanfolyamot. Elég jó árban van, csak sajnos nem okj-t ad hanem oklevelet amivel max csak alkalmazottként tudnék elhelyezkedni, és nem tudom erre mennyi esély van, mert általában mindenki magán vállalkozást csinál, vagy asztalt bérel.. Szerintetek?! Az az igazság,hogy az okj-s tanfolyam kb 200.000-ba van, ez meg csak 34.000Ft mindennel együtt... Meg ugye majd később a saját holmik beszerzése... Szerintetek jó ötlet lenne??! Itt az oldal linkje: [link]
Puszi csajok.
Encsi.
Sziasztok csajok!
Tegnap csináltam (hamisítottam) egy 3.ciklusnapos beutalót magamnak (mert ha a köv.hónapban mennék már éppen Görögországban nyaralnánk és lekésnék a 3.napos vérvételről, ezért inkább most mentem el).
És elvállaták, bár fizettem érte 13.000 Ft-ot (a múlkor is annyi volt, mert a Dévai vérvétel fizetős).
És túléltem! Hurrá!!!!!
Eltalálták elsőre a karomat :))))) És nagyon imádkoztam ám közben, hogy elsőre jöjjön a vérem :))))
Szóval apának még nem mondtam, hogy rászántam magam augusztusra egy lombikra.
Majd elárulom neki, ha a saját szájából hallom végre, hogy azt akarja, hogy próbáljunk meg még egy lombikozást.
Most holnap lesz a 8. évfordulónk, és hát beszédem lesz vele, hogy mit vár a jövőtől, Ő mit szeretne és Én mit szeretnék.
És ha azt mondja, hogy akar még egy lombikot, akkor bizony elárulom neki, hogy már elkezdtem a vérvétel részét.
DE ha azt mondja, hogy már nem akar tovább próbálkozni, hiszen 63 éves.... akkor nem mondom el neki :(((
De állandóan azon sóhajtozik, hogy hát milyen boldoggá tenné Őt egy picibaba :)))))
Meli
Meli ügyes vagy:) biztosan akarja ő is csak lehet nem meri elmondani,éppen ezért merd te :) tuti sikerül
En meg attól felel hogy lehet most hamarabb volt a peteeres és pont nem voltunk együtt :( pedig olyan szép volt a progim :(
Évi
Pont fele időben voltunk a PCT teszten és a meddőségis nő akkor azt mondta nagyon szép a cervix nyák és mostantól legyünk együtt 2 naponta,hát ahogy a munka engedte ment is:((de a lényeg hogy nagyon jól érezték oda bent magukat :) remélem még pár napig bírták :))tudom korai volt de csináltam egy tesztet,persze nega...:(( de nem adom fel
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!