Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok lányok Vica vagyok!
Lívi várd meg a nem várt napját, esetleg egy Lilly teszt, vagy Gravi HCG, facelle, ezek nem csapnak be,az x epillről én is hallottam már olyat hogy pozitív volt és nem volt terhesség. Hőd milyen vagy nem méred?
Én azért nagyon drukkolok!
Most beszéltem a rendelővel, 27-én megyek a doktor úrhoz, 16:10-re :) Már nagyon várom mit fogunk látni! :) Én bízom benne hogy érésnek induló tüszőcskét vagy kettőt, vagy hármat, na jó nem leszek telhetetlen, de egy biztos lesz, ott kell lennie:)
Vica nagyon köszönöm a könyvet én is:)
Biztos lesz érett tüszőcskéd, mert vetélés után állítólag könnyebben teherbe lehet esni újra.
Kriszti, Lívi sajnálom, hogy negatív a tesztetek:(
Évi vettem eritritet, a Paleo boltban a Lehelen pont akciós 1kg 1900 ft volt. Vettem meggyet, meg Norbi lisztet ma túrós meggyes palacsintát fogok sütni:)
Ja és csicsókát is találtam, azzal is kezdek valamit, most vettem először, és nagyon jó kis krumpli alternatíva lehet kevés kaloriával és alacsony GI-vel. A múltkor olvastam, és gondoltam kipróbálom.
Irszi mikor tesztelsz?
Hogy halad a góckutatás?
Egyszer nekem is volt, mert szivárványhártya gyulladást kaptam, és a térd ízületeim is fájtak nagyon. És akkor kellett nálam is kutatni, hogy mi okozta ezeket.
Annyi vizsgálatom még soha nem volt, de kiderült, hogy a jobb arcüregemben felgyűlt folyadék okozta minden bajomat.
Ami egyébként nem fájt, még csak náthás sem voltam, és mégis onnan mentek a bacik szerteszét.
Hát ilyen is van.
Puszi lányok
Livi ne idegeskedj..csak nyugi...biztos pozi lesz.
Llla na az jó árban volt,kár hogy messze lakok:(((
Képzeljétek el,ma volt a progi szint nézés.
Múlt hónapban amikor volt peteérésem 21.napi:8,3 volt,most pedig a 21.napi:38,8 :)))))))))))))))))))))))))))))))))
A papír szerinte a terhesség első trimeszterébe is belefér:))de a peteérésen tuti túl vagyok :))Nemsokára hívom a dokimat,hogy mit mondd erre :))
Évi
Lívi, akkor várjuk meg a pénteket jó, és akkor tesztelj újra, addig most ne, tudom nehéz kibírni, de hidd el hogy most ez lesz a legjobb!
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!