Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
oltes.hu/view/130617/20130401_091330_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
sok szeretettel!
Vica voltam:)
Ha még biztosabb akarsz lenni a dologba, esetleg egy vérvétel HCG-ből már kimutatja, és azt is hogy emelkedik-e és akkor van sok sok remény! :)
Livi, képzeld el, anno a fiamnál én a 10.napon voltam együtt a férjemmel és csak a 14.napon volt ovulációm :)
Figyu, küldd át már ezt a tesztet is :)
Mi is hadd nézzük meg :)
Meli
Csajok én elkeseredtem:(((ma elkezdtem pecsételni...:(((((((( mi a fene van már velem????Mindig 30napon felüliek a ciklusaim most meg kb a 20 napon vagyok és elkezdtem pecsételni szinte semmi jel nélkül...
Évi
Sziasztok Csajok,
Lívi én is szeretném látni a tesztedet, olyan izgalmas.
Mikor voltatok együtt? Ovu előtt, vagy után? Vagy is-is, csak épp ovukor nem?
Évi köszi a tippet, holnap szerzek eletritet, paleo boltban biztos lesz:-)
Nem tudom miért pecsételsz, mert nagyon korai ahhoz, hogy progeszteron hiány legyen szerintem. Mennyire erős?
Köszi lányok a biztatást:)
Ma erős pozi az ovu tesztem, 14. nap, akkor szerintetek holnap kellene szeretni egymást, vagy még ma?
Bár mindegy is Lívi (és Meli) esetéből kiindulva, de nem kiabálom el, viszont nagyon nagyon szorítok.:-)))))
Vica én is szeretném a könyvet és köszi:-)
Kicciri cuki a cicusod.
Kriszti mikor is tesztelsz, átvetted őket?
Puszi
Gyengén...most mikor voltam már nem is volt szinte semmi...én már nem tudom mi va de holnap lesz progeszteron szint nézés...remélem az mutat valamit.
Évi
Ja és hajrá:)szerintem mehet ma a menet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!