Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jaj, de nagyon cuki kutyi :))))))
Nekem nyulam van. Elvileg törpenyúl, de közel 3 kg és nagy mint egy macska :)
Meli
Édes a kutyid! ÉS biztos az áltörpenyúl is az! :-)
Évi, én ma megittam már 2 pohár pezsgőt! :-)
Melegem is van, meg elegem is, és olyan kedvesen kínálták!
Rettentő régen várok a terhességre, nem lehetek olyan minden pillanatban mint egy szűzlány!
Igyekszem így is nagyon!
Szóval ne aggódj! Nem berúgtál mint egy liba.......... :-)
Én próbálom sulykolni magamba hogy amíg nincs tünet... de nehéz, a hasam nem hagyja magát! Érdekes, a melleim még mindig semennyire nem fájnak. Szóval a hasam rendetlenkedik, de ennyi. A petefészkeim görcsölgetnek leginkább.
Jajj Évi, nagyon izgulok érted! Azért mostmár csinálj úgy a tesztig, mintha babás lennél! Mikorra nem várod?????????????? Irszi
Szia Irszi olyan aranyos vagy :) hát a múlt hónapban a barnázás 26.-án kezdődött de 29.volt FRIISS ÍGY AZT MONDTÁK ONNAN SZÁMOLJUNK...hát nem tudom.Én úgy érzem hamarabb volt kivételesen peteérésem és tényleg soha nem volt a proogi szintem ilyen magas..:)
Jó lenne ha már ebben a hónapban összejönne egyszerre mindenkinek :)) csodák még vannak :)
Évi
Sziasztok! Nagyon cuki az összes kutyus, cicus! !!!!
Hócica alis Bolhas a szuleim cicaja és ott 4 cicussal volt várandós. Sajna 1 élte túl :'( de Ő már el is van ajandekozva. Apu elnevezte a kiscicat Lacikanak !:D
Lányok itt megint zajlanak az események ;-) csak kapkodom a fejem! Lányok sztem olyan nehéz dolog ez a teszteles "téma" penzkidobas és negatív v halvány pozitív, ami aztán újra negatív lesz. ... jó ez nekünk lányok? Totálisan kikeszulunk ezektől :-(
Olyan nehéz ez,lányok én most nem vagyok annyira rajta a baban! Igazából megilyedtem. 5 nap masszív mensi aaaaa előre félek.
Atikam olyan aktív volt ;-) ugye 1hét kimaradt. Lesz ami lesz velem most.
Fogalmam sincs, h mikor ovulalok,következő mensi? Majd jön ha akar. Nem tesztelek tuti.
Viszont lányok nektek megy a drukk és olyan nincs,h nem esünk teherbe! !!!
Puszika mindenkinek!
Kriszti ilyen helyre en is elmennek a párommal szepulni :)biztos jo lehetett :))))) múlt hónapban nekem is ennyi volt a nyálkahártyam mikor kaptam a repeszto szurit és kevés volt a progi is.
Nekem semmi tünetek sincs de nem is akarok mert úgyis mindent bemagyarazok,most csak várok esetleg annyi hogy néha faj a cicim de mindig jobban szokott.na majd meglátjuk.Szep napot csajok :)
Évi
Nagyon szép ez a baba :) Neked is küldünk egyet :))
Évi
Köszönjük Meli! Persze neked is viszont kívánjuk!
Kriszti gratulálok az évfordulóhoz! Biztos nagyon jó lehetett ;-) "legyen még sok ilyen szép napod" !
Szomorú vagyok, hogy nem jók az eredmények :'(
Évi kitartás! !!!!
Lányok merre vagytok?
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!