Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 4631/9202 anonim ***** válasza:
54%

Sziasztok. Már jobban vagyok..:) De úgy döntöttem,hogy most nem szedem be a fog.gátlót!!! Valamiért azt érzem,hogy most először sikerült a baba, mert éreztem,hogy itt van a pocimban!!!!!! Ilyet még sose éreztem....És nem fogom most beszedni a gyógyit, mert jövőhéten hétvégén megyünk a férjecskémmel Szilvásváradra 3 napra, és azt érzem,hogy lehet jót fog tenni a kikapcsolódás. És lehet most sikerülni fog... Most azt írtam mikor jött meg... nem is vagyok benne biztos, mert nagyon lassan indult meg, és először nagyon sok volt, és iszonyatosan fájt, de most hol jobban megvan hol kevésbé... szóval lassan vége... De most azt érzem,hogy nem szabad elkezdenem a fog.gátlót!!! Mindenkinek nagyon drukkolok!!! Puszi.

Encsi.

2013. jún. 12. 08:56
 4632/9202 anonim ***** válasza:
54%

Bocsi azt akartam írni,hogy nem is írtam,hogy mikor jött meg..:)

Encsi.

2013. jún. 12. 08:57
 4633/9202 anonim ***** válasza:
54%

szerintem is jól teszed, ha nem kezded el szedni a fog.gátlót!

Meli

2013. jún. 12. 09:05
 4634/9202 anonim ***** válasza:
54%
Én sem szedném,még akkor sem ha izzó vassal kényszerítenének rá...éppen eleget tett nekem is 10 év alatt! Jól teszed Encsi,élvezzétek a pihenés minden pillanatát! :))))) Puszi lányok mindenkinek,Livi
2013. jún. 12. 11:53
 4635/9202 anonim ***** válasza:
54%

Sziasztok lányok Vica vagyok! Nagyon köszönöm mindenkinek hogy vigasztaltok, nagyon nagyon köszönöm!!!

Új napra ébredtem, és elhatároztam hogy talpra állok!

Ha legközelebb megjön , nem arra fogok gondolni: na,

már megint egy újabb kudarc, már megint nem sikerült. Hanem arra, hogy az én kis bébim aki hozzám tart, valamiért még nem érkezett meg. Talált valami akadályt magának ami miatt nem tudott hozzám beköltözni. Innentől kezdve arra fogok gondolni, hogyan tudnám neki megkönnyíteni az utat. Mert az én kis babóm már

úton van felém, és hamarosan leparkol a pocakomban. Ehhez el kell, hogy lazuljak és ne akarjam görcsösen hogy jöjjön már. Hiszen mint minden embernek nekem is meg van a saját „utam”, amit végig kell járni, és senki nem szereti ha egy másik valaki beleszól az életébe. Senki nem szereti ha a másik ember megmondja neki, hogy mit és hogyan csináljon. Tehát nem siettetem az én picikémet hagyom, hogy amikor Ő jónak látja akkor jöjjön. Hiszem hogy jönni is fog!!!!

Lányok van egy könyvem online, és ha valaki szeretné szívesen elküldöm ha dob egy email címet. Törődj bele hogy terhes leszel:) Ez a címe

2013. jún. 12. 13:54
 4636/9202 anonim ***** válasza:

Ez a beszéd!!! :)

JÖnni fog a picikéd :)

Meli

Én kérném a könyvet :)

2013. jún. 12. 14:00
 4637/9202 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is elküldtem az emailcímem!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Imádom a könyveket!

Ügyi vagy, így kell felfogni! Na, én még itt nem tartok, de hát ki milyen anyuka lesz, olyan babát kap!

Én akaratosabb vagyok, biztos a csemetém is ilyen lesz! :-)

Vicus, Encsi, le a kalappal előttetek! Én azt mondom, engedjük el a múltat, és nézzünk előre! :-)

Melike, csak így tovább! Írj le arról a lányról is minden fejleményt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Izgulunk érte is! És érted, hogy ha neki sikerül, akkor végre te is belevágj újra!

Nekem tünet továbbra sincs, ami esetleg említésre méltó lenne, azt pedig nem is említem, mert nyilván csk a szokásos.

Hát, nagyon szeretném, és biztos a végén lelkesebb leszek, de szerintem csak az agyamat sikerült most jól beállítanom, azért nem igazán érzek semmit.

Az hogy a melleim alig fájnak lányok........... elmondhatatlan!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szenvedtem már tőlük!

Én most per pillanat ettől is nagyon boldog vagyok!

Ma egy szellős felső volt rajtam, és hát jól bezabáltam ebédnél... úgy kidagadt a hasam, alig bírtam betelni a gyönyörködéssel benne! Jajj, annyira várom már!!!!!!!!!!!!!!!!

A férjecském kezd kiborítani, most besokallt, és közölte hogy ő aztán nem megy góckutatásra!!!! Biztos a fogkő a góc.... Hát, ki vagyok tőle rendesen! Majd ki kell találnom valamit, hogy hogy vegyem rá mégis....

Kriszti, én tuti begolyóznék a helyedben! Tesztelj hetente amíg nem jön meg, vagy nm is tudom....... Csak ügyesen! Puszi csajok! Irszi

2013. jún. 12. 15:16
 4638/9202 anonim ***** válasza:
56%
sziasztok régi és új lányok :) látom azóta bővült itt a csapat :) az újak gondolom nem tudják hogy ki vagyok de én is itt voltam az elején még... csajok nekem is sikerült babásodni nagy nehezen csak hogy amilyen hamar jött az öröm olyan hamar el is ment :'( :'( kiderült hogy kevés a progim és ezért ilyen nehéz teherbe esnem :( vagyis nem tud beágyazodni a baba :( pánik beteg is lettem ezért amíg ebből ki nem gyógyulok nem próbálkozhatunk újból :( viszont elkezdtem sportolni :) gondoltam írok nektek pár sort :) puszi nektek és további kitartást mindenkinek :)
2013. jún. 12. 19:04
 4639/9202 anonim ***** válasza:
56%
Pixi voltam :)
2013. jún. 12. 19:09
 4640/9202 A kérdező kommentje:

Sziaaaaaa Pixiii !Jaj de orulok h.irtal Draga!Ugy sajnalom ami veled tortent :-(:'( De legalabb tudod hogy lehetsz babas!Akkor majd ha meggyogyulsz mar csak progikrem kell majd vagy valami ilyesmi...Irszikem is azt keni.Gyogyulj meg hamar es tessek ropulni hozzank ujult erovel es varjuk egyutt a babadat!Hianyzol Pixike!<3

Irszi hat a Parodat nem irigylem szegenyt de meg kell ertenie h.egyszeruen muszaj a gockutatas!Vagy akkor most nem lesz soha gyereketek mert neki nehezkes eljarkalni dokihoz?!Persze nagyon sajnalom ot de egyszeruen muszaj mennie!Meg fogja erteni csak beszelgessetek rola.

Encsikem en mar a gondolattol is borsodztam hogy fogigatlot akarsz szedni.Huzzatok bele a pihi alatt :-D

Vicuskam szep gondolatokat irtal :-)

Melikem osszel lombik!ugyse hagyod annyiba!a vagyad erosebb minden fajdalomnal!Gyujtsd az erot es majd egyutt szamolgatjuk a napokat :-) de jo lesz ugy varom :-)Pixikem olyan jo lenne ha maradnal velunk :-) nekem Emerencia is ugy hianyzik.Nem ir semmit vajon vele mi van szegenykemmel.Multkor ugy fel volt buzdulva h.jon vissza felek h.megint baj tortent vele.Az a baj hogy ha valaki csak ugy lelep innen en ugy aggodom h.valami baja van.Legalabb mindenki megirna mint Pixike h.nem jon tobbet vagy egy jo darabig nem jon.Egymast tamogatjuk erositjuk es nekem az olyan fura ha valaki csak ugy eltunik :-( eszembe nem jutna ennyi osszetartas utan lelepni.Magambol indulok ki es azert aggodom a lelepok miatt mert hat biztos valami nagy baj keztette arra h.nem ir.Annyit irnek h.Csajok koszi a tamogatast tovabbi sok sikert en nem jovok tobbet.

Na de nem?????

Lehet h.csak en gondolom ezt de ez igy korrekt mert nem hiszitel el de en mindig aggodom.Honapokig egyutt vagyunk itt adott emberekkel...aztan...----- Klau is hogy eltunt!Mindig arra gondolok h.a veseje miatt volt korhazban es h.biztos nagy baj van a vesejevel azert nem ir :-( azert rossz a bizonytalansag.Most nem tom honnan jott nekem ez a monolog Csajok de valszeg jo melyrol!!!:-))))):-D:-Dna.befejeztem :-) <3<3<3

2013. jún. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!