Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Oh Vica .....legyel erős! Legalább tudod/tudjuk! Méhen belül volt az nagyszerű hír! Látod megfogant a babatok! Következő hónapban újra megfog! !!!!!!
Encsi :'( nem is tudom mit mondjak. ..legyen úgy ahogy a legjobb neked? !
Új hónap új remény mindenkinek!!!!!!
Na voltunk kirandulni jó volt nagyon. Atikam megkapta a parfumot. Mindenki boldog :D most voltunk együtt és kíváncsian várom ez meghozza-e a mensimet :-O Évi a tesztem negatív volt!
Szóval úgy érzem a testem megint játszik velem. Ilyen tunetem még nem volt amióta probalkozunk aaaaa agyrem. Mindenkinek kijut valami lányok ! Ettől leszünk "harcosok" ♡♡♡♡
Drukkolok mindenkinek! !!!
De vajon miért nem marad meg ????? valahol meg tudod kérdezni???
vica, szedtél progi pótlót???
Az elején nem szedtem. Nem tudom sok ilyen van akinek nem marad meg, még elvileg korán is teszteltem. Ez az első eset hogy nem maradt meg, a többi fejlődött tovább ott más volt a baj, amúgy nincs semmi baj egyébként, egyszerűen a természet megoldja! Lányok egy jó tanács, akinek nem muszáj ne teszteljen korán, csak ha már úgy 1-2 hete késik oké? És akkor ezt el lehet kerülni.
Én megmondom őszintén hogy nagoyn megkönnyebbültem. Felhívtam a doktor urat, egyrészt örül hogy nem méhen kívüli, másrészt pedig azt mondta hogy a héten megfog jönni és ha mégse, akkor keressem fel és ad rá gyógyszert.
Én hiszem hogy hamarosan újra sikerülni fog, ezt most a természet megoldotta...
óóó:,((((((((((((((((((( nagyon szomorú lettem,hát eddig is könnyeztem de most komolyan bőgök....miért kell drága Vica ennyit szenvednünk...????Nem értem...valahol szerintem mindannyian temetjük a te kis angyalkádat:(((sajnálom:(((
Vigyázz magadra
Mindenkinek puszi.
Évi
Vica úgy sajnálom.:'(
Annyira reméltem, hogy mégsem lesz baj.
Igen kegyetlen az élet:(
Azért reméljük hamar kitisztulsz, és persze örülök, hogy nem méhen kívüli.
Kicciri sajnálom, hogy nega a teszted.
Nekem holnap fog megjönni, tudom, érzem:(
Puszi harcos lánykák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!